Централна автогара - София затвори в 15.00 часа. Последният автобус

...
Централна автогара - София затвори в 15.00 часа. Последният автобус
Коментари Харесай

Централната автогара затвори до вторник

Централна автогара - София затвори в 15.00 часа. Последният рейс потегли за Видин.

Мярката към този момент ще остане в действие до вторник, 7 ч. сутринта, по информация на шефа на автогарата.

От БДЖ оповестиха, че утринните влакове са се допускали поетапно в Централна гара София. От 10 ч. е възобновено и придвижването на композициите, които отпътуват от гара София.

Заминаване на влакове от Централна гара София не се допускаше поради основаната организация за осъществяване на спомагателните ограничаващи ограничения за пътешестване от и до столицата. Всички влакове, които пътуват в посока Централна гара София или отпътуват от гарата в столицата, няма да стопират в гарите и спирките на територията на град София. Така първите или последните гари по маршрута на влаковете преди или след Централна гара София ще бъдат гарите Елин Пелин, Костинброд, Яна, Реброво и Владая. При предприемане на пътешестване е належащо клиентите на БДЖ да разполагат със всички нужни документи и попълнени заявления с съображение за своето пътешестване, защото подлежат на инспекция преди да бъдат позволени до влака.

От БДЖ показват, че придвижването на влаковете във всички останали гари по своя маршрут, ще се реализира без смяна в тяхното разписание.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР