Ценителите на скъпи коли изпднаха в екстаз след като видяха

...
Ценителите на скъпи коли изпднаха в екстаз след като видяха
Коментари Харесай

Лъскави лимузини за абитуриентите на Благоевград

Ценителите на скъпи коли изпднаха в възторг откакто видяха неповторимите лъскави возила, украсени с балони и други екстри, които возиха зрелостниците на Благоевград тези дни. Парадът на колите създаваше чувството за необикновен лукс  по улиците на града и бе същинска приятност за окото.

За най-хубавия ден в живота си – абитуриентският бал всеки юноша и госпожица желае да бъде видян., запомнен, да се отличи от другите. Затова е и изборът на тоалет, прическа, бижута, и не на последно място – автомобилът.  Тази година колите, които возиха зрелостниците на Благоевград, бяха последни модели на най-престижните марки. Тяхното придвижване по улиците на града се трансформира в същинско автомобилно ревю.  Кабриолети, лимузини, първокласни джипове можеха да бъдат видени паркирани пред учебните заведения. Сред тях бяха първокласните модели на „ Мерцедес ”, „ Порше ”, „ Бентли ”, „ Ауди ”, БМВ, че дори и алено „ Ферари ”.

Но сякаш най-предпочитани от зрелостниците тази година бяха първокласните джипове. Друго си е да отидеш на бала с първокласен джип. Така ще бъдеш видян по-добре, ще бъдеш запомнен. Пък и по-друго си е самочувствието, в сравнение с в случай че отидеш  с по-семпло возило. Разбира се, по-голямата част от тези возила са взети чартърен. Пък и болшинството от компаниите за отдаване на коли чартърен вършат специфични отстъпки за баловетекато дневната наемна цена да вземем за пример за „ Мерцедес ” S-класа или за „ Ауди ” А8 е към 70-90 евро. Такава сума биха заделили доста родители, с цел да зарадват своите пораснали към този момент деца. Наред със специфичните цени за зрелостници, доста от компаниите за отдаване на коли чартърен оферират и безвъзмезден професионален водач. Това подвига равнището на услугата и самочувствието на зрелостниците, за които да имат персонален водач е нещо, за което даже не са мечтали.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР