Ценен съвет чакат две зодии днес. Една – точно обратното.

...
Ценен съвет чакат две зодии днес. Една – точно обратното.
Коментари Харесай

Две зодии чакат ценен съвет, една слага край на илюзиите

Ценен съвет чакат две зодии през днешния ден. Една – тъкмо противоположното. Не би трябвало да слуша никого, а да вземе решение единствено. В същото време представителите на трета зодия смъкват розовите очила и поставят завършек на илюзиите. Какво вещаят звездите за през днешния ден – вижте хороскопа:

ОВЕН – Обичате да давате препоръки на хората и да им помагате да намерят посока в живота си – от време на време, без да ви задават въпроси. Но този път е ваш ред да се почувствате леко изгубени. На дълго пътешестване рискувате да загубите нещо значимо.

ТЕЛЕЦ – Днес вашият приоритет е да уреждате нерешени въпроси и отговорности! Това е доста сериозен въпрос за вас и ще видите, че няма време за губене, за развлечение или играчки! Вие сте много сдържани и не се увличате от страстите си.

БЛИЗНАЦИ – Не се съблазнявайте от огромни думи или сантиментални обстановки, които не са такива, каквито наподобяват, тъй като ще бъдете разочаровани! Също по този начин, избягвайте нови любовни връзки и нови връзки през днешния ден!

РАК – Обърнете внимание на вашите илюзии към индивида, който ви интересува, тъй като разочарованията могат да зародят заради несъразмерни упования! Не се забърквайте в интриги, тъй като ще бъдете в заплаха от разкрития!

ЛЪВ – Днес може да изглеждате малко по-недостъпни от нормално, само че това е по този начин, тъй като не желаете никой да разбере вашите планове и усеща за това, което вършиме! В края на краищата с малко повече старания от ваша страна и с неизменност, ще видите вашите проекти да намират своето осъществяване.

ДЕВА – Денят ще ви повлияе позитивно. Поставили сте си някои цели и не трябва да се отклонявате от тях, тъй като те ви водят до триумф на цялостни обороти. Оптимизирайте мислите и дейностите си.

ВЕЗНИ – Денят несъмнено ще донесе доста благоприятни условия и моменти на развлечение, само че склонността ви да вземате мудни решения или да избягвате изправянето пред някои обстановки и отговорности ще ви донесе отрицателни последствия.

СКОРПИОН – Днес може да имате податливост да драматизирате обстановки и да изразявате страстите си по несъразмерен метод. Трябва да ограничите склонността си към претенции, които са несъразмерни и догматични! Може да се случи да пропуснете най-хубавото от това, което животът може да предложи.

СТРЕЛЕЦ – Балансирайте дивата си и приключенска природа с малко дисциплинираност през днешния ден. Необходимо е да обърнете повече внимание на себе си, тъй като може да се сблъскате с физически проблем от умората и небрежността, които проявявате към здравето и тялото си.

КОЗИРОГ – Имайте самочувствие и храброст, само че никога не прекалявайте с надменност или опасности! Очаровате всички с цялата тази динамичност, която излъчвате и никой няма да може да устои на неустоимото ви и огнено обаяние.

ВОДОЛЕЙ – Днес някое събитие или рухването на нечия маска, ще ви накара да осъзнаете, че не всички хора заслужават вашата компания и доверие! Уверете се, че до себе си имате хора, на които в действителност имате доверие и сте сигурни, че те няма да ви предадат!

РИБИ –Днес сте по-открити и общителни от всеки път. Денят несъмнено ще докара до вас хора, с които ще преживеете вълнуващи моменти, изпълнени с активност и завършения! Идеален интервал за развлечения или образуване на пътешестване и екскурзия!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР