Целувките между двама влюбени са красиви, приятни, но и играят

...
Целувките между двама влюбени са красиви, приятни, но и играят
Коментари Харесай

Начинът на целуване с любимия е показател за връзката ви

Целувките сред двама влюбени са красиви, приятни, само че и играят огромна роля в поддържането на сантименталната връзка. Има доста и разнообразни типове целувки – за положително утро, за помиряване, спонтанни целувки, целувки, които подсказват за отчуждение. Споделяме 5 типа целувки и какво те разкриват за вашата любовна връзка.

Нежни целувки
Ако с обичания се целувате внимателно, устните ви се допират нежно, това е жест, който демонстрира какъв брой сте близки един с различен. Също по този начин този вид целувки е индикатор за вашето чувство във връзката. В случай, че с колегата си се целувате по този метод, то при вас липсва непотребна провокация, раздразнение и желаете повече физическа фамилиарност.

Целувки по бузите
Нежните целувки по бузите са индикатор, че връзката ви се движи в позитивна посока. Те са симптом на любов и наслаждение от това да споделяте компанията си. Във взаимоотношенията ви има романтика, а в основата на всичко е положителното другарство посред ви.

Ангелската целувка
Целувате ли половинката си или той вас покрай клепача, постепенно, нежно, до момента в който той/вие притваряте клепач? Това значи, че вашите целувки са благ, а желанията ви към тях, разкриват че през по-голяма част от времето виждате позитивните страни на колегата. Също по този начин за вас е значимо той да се усеща скъп.

Бързи целувки
Тях си разменяме, когато си взимаме сбогом с колегата или пък, когато не сме се виждали през целия ден. Бързите целувки подсказват, че обичате да поддържате нещата занимателни и небрежни във връзката си.

Френска целувка
Няма по какъв начин да не я споменем. Френските целувки показват страст, предпочитание да имаме другия, романтика. Ако по-често се целувате по този метод с колегата си, това подсказва, че сте буйни и авантюристичен настроени любовници. Изпитвате мощно физическо привличане. За вас е значимо да стигнете до най-скритите страсти и чувства на другия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР