Целувката на Кубрат Пулев, изненадала журналистката Дженифър Равало – Джени

...
Целувката на Кубрат Пулев, изненадала журналистката Дженифър Равало – Джени
Коментари Харесай

„За” и „против” целувката на Кубрат Пулев?

Целувката на Кубрат Пулев , изненадала журналистката Дженифър Равало – Джени Суши , след мача му с румънеца Богдан Дину в Калифорния провокира полярни отзиви в обществените мрежи и измежду коментаторите. Той получи и мощна поддръжка, и мнения „ непоносимо е”.
Отнеха лиценза на Кубрат Пулев за Калифорния (ВИДЕО) Атлетическата комисия на щата се произнесе поради Българската целувка
Според европейската шампионка по битка Биляна Дудова от видеото, запечатало целувката, се вижда, че Пулев реагира импулсивно. На нея, както и на доста от подкрепящите Пулве, ѝ прави усещане, че журналистката не демонстрира отрицателна страст след целувката, а се усмихва.
Мениджърът на Кобрата: Стегнете си коланите, ще бъде забавно "Имаме задоволително обстоятелства, с цел да надделеем ", сигурен е Ивайло Гоцев
На противоположна мнение е юрист Гергана Куцева от „ Български фонд за жените”. Според нея отношението на Кубрат Пулев към репортерката е „ отвратително”. Куцева счита, че Дженифър Равало се усмихва след целувката, тъй като е в ступор и чак по-късно тя претърпява унижението.
Джени Суши нае прочут юрист, съди Кубрат Пулев Американската кореспондентка ще търси правата си
Това е демонстрация на сексизъм, а сексизмът води до принуждение, счита юристът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР