Целта на снимките от спалнята на премиера е хората да

...
Целта на снимките от спалнята на премиера е хората да
Коментари Харесай

Каракачанов каза защо удрят Борисов

Целта на фотосите от спалнята на премиера е хората да се отвратят. Това е задачата на дейното мероприятие против него. Това съобщи вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов пред Нова тв.

Това, което на мен ми е ясно и го виждат всички, е, че наближават изборите и някои политически сили или заинтригувани кръгове, които имат интерес държавното управление да не изкара мандата си и да го завърши предварително с неуспех, провеждат компромати, разяснява Каракачанов.

„ Прокуратурата и следствието, което ще направи основният прокурор, ще открият достоверността на записите и фотосите с премиера ”, посочи той. „ Няма подозрение, че е компромат и няма подозрение каква е задачата на мероприятието.

„ Снимките може и да са монтаж. Много хора, виждайки ги тези неща, стартират да мислят в една посока – посоката, в която се прави внушението. Те няма да си създадат труда да потърсят мнението на експерти. Те просто се отвращават. Ето това е задачата на дейното мероприятие ”, сподели Каракачанов. По думите му, до известна степен задачата е реализирана, тъй като хората са приели това, което виждат, за чиста монета. Що се отнася до това от кое място идва офанзивата, Каракачанов съобщи, че кръговете, които е изброил министър председателят, имат директен интерес от това. „ Кой тъкмо го е провел, ще се откри може би. България е дребна страна. Когато правиш сходна акция, нещата не могат да останат дълго време скрити ”, съобщи Каракачанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР