Целта на Движението за права и свободи (ДПС) за местните

...
Целта на Движението за права и свободи (ДПС) за местните
Коментари Харесай

Карадайъ: Целта ни е 55+5+5 общини

Целта на Движението за права и свободи (ДПС) за локалните избори е да реализира триумф по формулата „ 55+5+5 общини “, съобщи през днешния ден в Разград водачът на придвижването Мустафа Карадайъ. Освен че разгласи пред младежите от Движение за права и свободи формулата, той сподели още: „ Ние знаем, че властта идва от хората, тя е на хората, и властта служи за решение на проблемите на хората, и по тази причина нашето мото е " Власт за хората “. “

Лидерът на придвижването акцентира, че в Движение за права и свободи са допускани партийни неточности, само че с времето са вземани ограничения. Понякога, увлечени в своето его и егоцентризъм, сътворяваме и изкривени модели и форми - самозабравили се самовлюбени егоцентрици, които, в случай че във времето не се вземат ограничения, стават локални дерибеи, с цел да стигнат до обстановката да си мислят, че са локални феодали и са безконечни. Този опит го имаме в партията, акцентира Карадайъ и добави, че са получавали жълт картон в много от общините по друго време в годините.

Вие имате една съществена задача - да провокирате, да катализирате подобен вид отворени процеси в партията, в случай че щете, да ни принудите през днешния ден, сегашните ръководители, да влизаме в крайник, в случай че някъде изкривяваме пътя, сподели Карадайъ пред членовете на Националния съвет на Младежкото Движение за права и свободи, които организираха свое съвещание в лудогорския град.

По думите му, по друг метод, с разнообразни други неточности, Движение за права и свободи е изгубило общини поради некоригирани партийни неточности. Той даде и образци с съответни общини като Дулово, Главиница, Исперих, Никола Козлево и Кубрат.

Говорим за отворено ръководство, а вътре в партията сътворяваме субекти, които желаят да държат хората под боязън в 21-ви век, това е неуместно и неприемливо, съобщи водачът на придвижването. Той бе безапелационен, че в този момент партията има волята и упоритостта да взема превантивни ограничения. Вместо да получаваме жълт картон от народа, сега всички ние сме окуражени да взимаме превантивни ограничения даже с опасности за избори за коригиране на моделите. По този метод Джебел не ни би трябвало по оня килнат модел. По същия метод е и в Хитрино. Това не може да е моделът на ръководство в 21-ви век. Това не е Движение за права и свободи и ние ще се поправяме, означи Карадайъ и прикани младежите да са катализатор на отвореното ръководство.

Той уточни, че с такава концепция е основана и младежката организация - да отвори партията, да разбие капсулата, а, въпреки това, Движение за права и свободи да има силата за бъдещето и вероятността.

Вярвам във вас. Разчитам и съм уверен, като се изключи че ще бъдем дейни в акцията, като се изключи че ще си свършим партийната работа, като стигнем до душата и сърцата, и да покажем себе си на всеки един български жител, на всеки един наш евентуален гласоподавател, сподели още ръководителят на партията.

Основната дискутирана тематика на съвещанието на Националния съвет на Младежкото Движение за права и свободи бе " Как печелим локалните избори 2019 ". Сред участниците в съвещанието бяха членове на Централното оперативно бюро на Движение за права и свободи, евродепутати, народни представители, кметове.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР