Целта на българския политически елит беше да унищожи България. Ние

...
Целта на българския политически елит беше да унищожи България. Ние
Коментари Харесай

Лидерът на Възраждане:Партията отива на избори, за да спечели и да управлява самостоятелно

Целта на българския политически хайлайф беше да унищожи България. Ние не отиваме на избори, а на референдум за бъдещето на България. Ще избираме сред тези, които трансфораха България в най-бързо изчезващата страна, най-бързо намаляващото население и най-бързо изчезващия народ, и „ Възраждане ". Това са двете други възможности, няма други. Това сподели ръководителят на „ Възраждане " Костадин Костадинов в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

Партията отива на избори, с цел да завоюва и да ръководи независимо, съобщи той. По думите му съгласно неофициални изследвания „ Възраждане " е първа политическа мощ, макар че социологическите изследвания й дават 10%.

Правителството на Кирил Петков е причина за сегашната рецесия в енергетиката, във външната политика и стопанската система. „ Само за осем месеца те доведоха България до ръба на съществуването като страна ", съобщи водачът на „ Възраждане ".

Между 20 и 30% от електрическата енергия в България се създава от американските ТЕЦ-ове и страната ни е подвластна от тях, уточни той. „ Ако от Русия сме подвластни по повод единствено на газа, от Съединени американски щати сме подвластни освен за газа, само че и за ток. Българската политика би трябвало да бъде уравновесена и да търси българския народен интерес ", съобщи Костадинов.

Санкциите на Европейски Съюз против Руската федерация са опит за вкарване на всички страни от Източна Европа в спора в Украйна, счита той. Българският народен интерес не е страната ни да бъде в неприятни връзки с Русия, акцентира Костадинов.

По мотив засиления мигрантски напън той разяснява, че българската страна не може да охранява границата си и каналдийската мафия се е сраснала със службите за сигурност, които би трябвало да охраняват границата си.

Според него идните избори няма да излъчат устойчиво ръководство и ще се върви към нови. Коалиция е допустима само с българските жители. „ Как да се разберем с хора, които работят срещу българския народен интерес като национални предатели? Няма по какъв начин да стане това ", безапелационен бе Костадинов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР