Целта е да се привлекат клиенти от големи корпорации.Google обявиха,

...
Целта е да се привлекат клиенти от големи корпорации.Google обявиха,
Коментари Харесай

Google обнови Firebase с ML възможности

Целта е да се привлекат клиенти от огромни корпорации.
Гугъл оповестиха, че прибавят ред нови характерности към платформата си за мобилна и уеб разработка Firebase. Това е продължение на напъните на компанията да направи Firebase пълноценна площадка за разработка, която да употребява Гугъл Cloud и опциите, предлагани от облачната инфраструктура на компанията. Firebase беше добита от Гугъл преди четири години и компанията не престава да обновява фреймуърка. Последният анонс за нови благоприятни условия на Firebase пристигна предходната седмица по време на особено събитие, провело се в чешката столица Прага. Сега Firebase получава и бета пакет, в който са впрегнати опциите за машинно образование (machine learning, ML) с Face Contours, който разрешава регистрацията на над 100 „забележителни точки“ на човешкото лице.

Заедно с това идва по-голяма смяна с включването на Firebase Predictions – нова услуга, чрез която разработчиците ще могат да приложат ML системите на Гугъл към оценената информация, с цел да получат повече изгоди от своите приложения. Системата получава и поддръжка на BigQuery за спомагателен разбор на данните за по-качествена и точна прогностика. Потребителите на услугата ще могат да изнесат получените от приложенията си данни към BigQuery, с цел да основават и свои лични ML модели, допълват от Гугъл.

Сред новите оферти на компанията е и Premium Cloud Support, посредством която клиентите на Firebase ще могат да се възползват от помощ от Гугъл Cloud Support Center, Pantheonи даже помощ по телефона.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР