Целият Управителен съвет на Държавният тотолизатор е сменен със заповед

...
Целият Управителен съвет на Държавният тотолизатор е сменен със заповед
Коментари Харесай

Смениха цялото ръководство на държавното тото! Причината е, че...

Целият Управителен съвет на Държавният тотолизатор е заменен със заповед на министъра на спорта Красен Кралев. Това бе доказано в Народното събрание от министъра на финансите Владислав Горанов.

Все още не са подписани контракти за ръководство с новите началници на тотото и те не са вписани в Търговския указател.

Горанов не сподели имената на новия Съвет, само че от думите му се разбра, че ще има двама души, известни футболисти от предишното.

Единият от тях е някогашният състезател на "Левски " и Националния тим Христо Йовов. В управлението влизат още двама специалисти от Министерството на финансите, единият от които е отговорничката за бранш "Данъчна политика " Людмила Петкова, а другият - шеф на отдел в същата дирекция. Изпълнителен шеф на тотото ще е "висш специалист по осведомителни технологии от "Информационно обслужване "

"Ако погледнем резултатите до момента и провокациите в бъдеше пред спортния тотализатор, предвид на това, че само това дружество към този момент ще може да провежда лотарии, преценката на министъра на спорта, несъмнено, в съгласие с министъра на финансите, както е по закон, е, че е нужна нова, свежа управническа мощност ", съобщи Горанов запитан за повода за цялостната смяна в мениджмънта на сдружението.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР