Планът на Риши Сунак в националната служба изпадна още повече

...
Планът на Риши Сунак в националната служба изпадна още повече
Коментари Харесай

Хаосът в националната служба като изненада Политиката на торите се превърна във фарс

Планът на Риши Сунак в националната работа изпадна още повече в безпорядък през днешния ден, защото стана ясно, че всеки петима членове на въоръжените сили ще бъде на 18 години, в случай че бъде изпълнен.

Опитът на премиера да принуди 18-годишните да вземат участие в армията или да работят непринудено ще усили армията с 30 000 до 160 000. Но това би означавало, че съвсем 20% от общия брой ще бъдат в Националната работа, което повдига въпроси по отношение на нейната успеваемост.

В сложен ден за господин Сунак, министърът на Северна Ирландия Стив Бейкър се дистанцира от проекта, като сподели то беше „ ориентирано “ върху претендентите и висшите тори без предизвестие. А изтеклите известия в WhatsApp разкриват, че министър председателят е изправен пред отрицателна реакция измежду членовете на торите - с разярени деятели, които споделят, че той " би трябвало да бъде спрян ".

За да утежни нещата, министърът на външното министерство Ан-Мари Тревелян не отхвърли догатките, че родителите могат да бъдат санкционирани, в случай че възрастните им деца не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР