Целият свят е в пандемия. Здравната ни система се бори

...
Целият свят е в пандемия. Здравната ни система се бори
Коментари Харесай

Борисов: Огромна част карат леко вируса

Целият свят е в пандемия. Здравната ни система се бори героично сега, сподели министър председателят Бойко Борисов по време на работна среща с членове на Националния действен щаб за битка с ковид.

" Огромна част от хората го карат леко. Минават две седмици, връщат се и споделят на своите съседи, другари и сътрудници " Много леко мина ". Отиват да работят, смятат, че се оздравели и че им се поставя естественият живот

Затова 50% споделят, че са срещу ограниченията. Това е формалният прочит. Чисто политически доста от сътрудниците започнаха с локдауни незабавно. Вие гледате показателя, само че гледайте и броя на оздравелите и какъв брой са се върнали. Гледайте и като общо число - смъртността 2019 година, 2018 година, 2017 година

Аз съм безусловно склонен с вас, че здравната ни система се бори героично сега и по тази причина всеки ден имаме по 1200-1300 оздравели ", сподели още министър председателят Борисов.

" В същото време следим и % на инфектираните. С нито една мярка не би трябвало да се прекалява, необходим е баланс ", посочи министър председателят.

" Обсъждаме настоящата конюнктура със здравния министър и членовете на Националния действен щаб. Всеки отчет на лекарите се проучва деликатно ", добави Борисов.

" Проблемът е при хората със съпътстващи болести, по възрастните хора. Аз го изкарах доста тежко и още не мога да се възстановя. Още чувствам, че съм тежко обиден. Огромната част от младежите не го усещат по този начин. До през вчерашния ден говореха, че с маските желаеме да им затворим устите.

20% въобще не имат вяра, че има такова нещо ", добави министър председателят.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР