Целият ми дом е обърнат с краката надолу. Извиках полиция

...
Целият ми дом е обърнат с краката надолу. Извиках полиция
Коментари Харесай

Кметът на Перник проговори за обира. Смразяващ разказ

Целият ми дом е извърнат с краката надолу. Извиках полиция незабавно. Не мога да ви кажа детайлности, поради следствието. Това сподели пред ZaPernik.com кметът на Перник Станислав Владимиров.

-->
Както „ Стандарт ” заяви по-рано през днешния ден, градоначалникът стана жертва на щурм.

За обира Владимиров научил през днешния ден към обед. " Прибрах се през днешния ден, неделя, към обяд, със фамилията ми от родственици, където прекарахме предходната вечер. Детото ми бутна вратата на дома, в който живеем и тя се отвори. Беше отключена. Преди това забелязах, че входната врата на блока, която се заключва с чип беше с разрушена брава.

Целият е извърнат с краката надолу. Извиках полиция незабавно. Не мога да ви кажа детайлности, поради следствието.

200 лв. са взети и гривна от сватбата. Аз в дома си не държа нито пари, нито скъпи неща. Домът ни е дребен – хол, кухня и спалня, живеем в огромен блок, където съм живял целия си живот, имаме детски играчки, а не скъпи движимости вкъщи ", описа той.

" Очевидно е, че са ме следили ", добави той.

На въпрос има ли врагове и намира ли връзка сред нападението и идните избори, той съобщи: " Врагове всички виждат, че имам – както политически, по този начин и стопански. Очевидно мафията на Перник е побесняла. Не знам какво са се опитвали да намерят вкъщи. Може би някаква компрометираща информация, пари, полезности, знам ли?

Следят ме. Не мога да кажа, че не ме е боязън, само че се държа устойчиво, дори това ме стимулира още повече. Лошото е, че посегнаха на дома ми, на фамилното ми жилище. Това визира други хора – брачната половинка, детето ми, родственици, освен мен.

Припомням Ви, че преди месеци домът на мой непосредствен бе разпален и автомобилът му в гаража изпепелен ", уточни той.

От думите му стана ясно още, че в региона има камери, само че са били отрязани преди да се случи взлома. " Ще се проверява по кое време и по какъв начин също, не мога да давам повече детайлности за това ", уточни той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР