Цанещият се за следващия Димитър Рачков - Герасим Георгиев-Геро от

...
Цанещият се за следващия Димитър Рачков - Герасим Георгиев-Геро от
Коментари Харесай

Тежка катастрофа довлякла проблемите с теглото на Геро

Цанещият се за идващия Димитър Рачков - Герасим Георгиев-Геро от години прави всевъзможни опити да отслабне, само че уви приключват безрезултатно. От последния месец обаче се вижда забележима смяна в телосложението му и феновете се питат по какъв начин го е постигнал.

Още преди години брачната половинка на Геро - Цвета е правила изследвания за интервенциите на корема, които правят в турските лечебни заведения. Тя се свързала с екипа на хирурга, който оперриа режисьора Люси Иларионов, с цел да изследва финансовата част.

Колосалната сума обаче изплашила фамилията и те се отказали от този вид. Наскоро в изявление за " На кафе " Герасим призна, че не спортува. Затова поосвежената му визия може да се дължи на натовареното му всекидневие.
свързани новини5567на 02.12.2021
Миналата година Геро, който на 10 юли ще чества 48-мия си рожден ден, продължава да бележи напредък в кариерата, макар пандемията. Тази също му се обрисува сполучлива. Актьорът, роден и израснал в Русе, е спортувал интензивно на млади години. Тренирал е танци, битка, дори футбол. През уикендите с приятелите му ритали с часове. Геро понижил спортните занимания, откакто потърпевш от разкъсване на ахилесовото сухожилие.

И въпреки всичко злополуката, която претърпява преди 18 години, е повода за внезапното качване на килограми. Инцидентът станал на връх Шипка. Герасим имал комоцио и три дни бил в болница. Метаболизмът му се обърнал по-късно прекарване. Въпреки напрежението, артистът е признателен, че е оживял и изцяло се възстановил.

" Целият живот е застлан с рухвания и ставания. Важното е да намериш сили да се изправиш и да продължиш. Трябва да се одобри като някакво тестване, което ти е обещано да го преминеш ", споделя Геро. Убеден е, че откакто го преминеш, би трябвало единствено самоуверено напред да се върви. " Важно е да бъдеш по-добър човек, да правиш смислени неща на този свят ", споделя артистът, който следва таман тази философия, написа " Хотнюз ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР