Цалапица пак ще гори. Жителите на пловдивското село се вдигат

...
Цалапица пак ще гори. Жителите на пловдивското село се вдигат
Коментари Харесай

Ще ври и кипи в Цалапица днес заради убийството на Митко: Остана на 24, други решиха съдбата му

Цалапица отново ще гори. Жителите на пловдивското село се подвигат на митинг за правдивост за свиреп убития Димитър Малинов.
Близки, родственици и другари на младежа, който остана вечно на 24 години, се събират в 16 часа през днешния ден на центъра на Цалапица. Те ще покажат, че няма да се откажат, до момента в който не стигнат до истината за зверството от юли предходната година.
„ Това е най-хубавото момче, което съм познавала, а остана вечно на 24, тъй като други взеха решение ориста му. За мен един човек, в случай че участва на ликвидиране без да направи нещо, с цел да го предотврати, то той е съизвършител, а не ятак! Ако и вие мислите по този начин, подкрепете митинга, тъй като той е за всички нас, за нашите деца, за нашите познати и другари! Справедливост за Митко! “, зоват от селото.
„ Нека покажем, че той е бил наш другар! Нека не бъдем безучастни! Който желае всички участници в убийството да бъдат наказани, да застане до нас в нашата битка за „ Справедливост за Митко “, написа в обществените мрежи почернената майка Атанаска Бакалова.
Все още се чака екстрадицията на обвинения за зверското ликвидиране Рангел Бизюрев. Районният съд даде последна опция той да бъде обезпечен като очевидец по делото, написа novini.bg. Ако до няколко дни Бизюрев не бъде върнат в България, то делото против близнаците Борислав и Валентин Динкови, арестувани за укривателство, ще започва без разпита му.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР