Трябват драконови мерки, внесохме промени в Наказателния кодекс относно каналджийството,

...
Трябват драконови мерки, внесохме промени в Наказателния кодекс относно каналджийството,
Коментари Харесай

Нинова: Трябват драконови мерки, внесохме промени в наказателния кодекс относно каналджийството

Трябват драконови ограничения, внесохме промени в Наказателния кодекс по отношение на каналджийството, сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицисти в Народното събрание, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " .

" Това, което се случи на границата сред България и Турция, е неприемливо посягане против националната сигурност. За нас не е задоволително да констатираме проблема до идващия път. Трябват драконови ограничения за предварителна защита и решение на тези въпроси. Затова през днешния ден внесохме промени в Наказателния кодекс, които касаят драстичното увеличение на наказванията за отнемане от независимост, фрапантно увеличение на санкциите, лишаване напълно на имуществото ", посочи тя.

" За по този начин наречените каналджии предлагаме отнемане от независимост от 5 до 10 години, санкция от 10 до 50 хиляди лева, да отпадне от настоящия текст отчасти лишаване на имуществото и да бъде отнемано напълно. За длъжностни лица, които подкрепят каналджийството, предлагаме отнемане от независимост от 10 до 20 години, санкция от 50 до 100 хиляди лева и също напълно лишаване на имуществото. За тези, които подкрепят пребиваването в страната на към този момент минали незаконни мигранти, предлагаме отнемане от независимост от 3 до 7 години, санкция от 5 до 15 хиляди и същото за имуществото ", изясни Нинова.

Тя счита, че като законодателен орган би трябвало да подсигуряват недопечен закон и да управляват неговото приложение и осъществяване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР