Трябва само да следвате седем прости правила. Намалете нарцисизма в разговора Той

...
Трябва само да следвате седем прости правила.
Намалете нарцисизма в разговора
Той
Коментари Харесай

Как да оставим страхотно впечатление

Трябва единствено да следвате седем елементарни правила.

Намалете нарцисизма в диалога

Той приказва за новото си жилище и вие се сещате каква борба водихте - и спечелихте - с оня ужасяващ брокер предишното лято. Това надговаряне е огромна неточност, твърди Валери Уайт, психолог и бизнес съветник.

" Изкушаваме се да споделяме впечатляващи неща за себе си, само че това, което постоянно би трябвало да имате мислено, е по какъв начин караме другия да се усеща. Активно насърчавайте другите да приказват за себе си, и отговаряйте откровено, без да го връщате диалога назад към себе си.

Не издавайте безпокойството

" Дори да не сте с бърз разум или добре начетен в някоя област, отново можете да оставите положително усещане ", споделя Уайт. Просто се концентрирайте върху другия човек. Това от своя страна ще снеме напрежението от вас. Въпреки това, избягвайте да подлагате новите си познати на разпит. Ако сте изнервени, стремете се да контролирате придвижванията си. И не забравяйте да говорите постепенно - когато сме напрегнат, приказваме прекомерно бързо.

Слънчево въодушевление

" Бъди себе си " е безконечният съвет, който ще чуете и от психолози и от селфхелп гурута, когато става дума за положително първо усещане. Но си коства да потиснете неприятното въодушевление, когато се запознавате с нов човек. Ако за вас това е просто моментно положение, новите ви познати ще решат, че сте от безконечните мрънкачи. " Налице е резултатът на болестта ", споделя Уайт. " Вашето неприятно въодушевление ще утежни настроението и на другия човек. Опитайте се да започнете ведро, и по-късно да споделите това, което ви тревожи.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР