Трябва ли да споделите паролите си, да разрешите на партньора

...
Трябва ли да споделите паролите си, да разрешите на партньора
Коментари Харесай

Раздавате се във връзката си? Спрете и прочетете защо не бива да давате твърде много

Трябва ли да споделите паролите си, да разрешите на колегата си достъп до вашия телефон/компютър и така нататък? Какво ще кажете за персоналното пространство и поверителността? Винаги ли сте разполагаем за него? Даването на прекалено много в една връзка в никакъв случай не е целесъобразно, изключително в случай че неотдавна сте почнали да излизате.

Раздавате се във връзката си? Спрете и прочетете за какво не трябва да давате прекалено много

Трябва да спрете да бъдете лековерни и да отстоявате себе си, в случай че смятате, че давате прекалено много от себе си в една връзка. По-важното е, че в случай че чувствате, че не получавате толкоз, колкото давате, би трябвало да извършите крачка обратно и да преоцените целите си.

Давам прекалено много във връзките, само че не желая

Може би всички се чудим: „ Давам ли прекалено много във връзката си? “

Всички ние сме минали през компликации и голяма битка в намирането на именития верен сътрудник за нас. Някои от нас към момента се борят да намерят „ верния човек “.

Други пък са с някого, за който знаят, че не е „ приказният “, само че все пак, до момента в който намерят своя човек, са решили да създадат компромис с вярата, че „ той може и да се промени “.

Но във всички тези обстановки в последна сметка влагаме доста.

Понякога в действителност доста повече, в сравнение с би трябвало. Но за какво? Защото като хора, даже и неумишлено, ние ясно осъзнаваме непрекъснатата опасност от загуба.

Всичко може да рухне, индивидът може да ни напусне, може да се влюби в някой различен, може да избере кариерата си пред нас, може да се върне там, откъдето е тръгнал. Всичко може да се случи и това в последна сметка може да докара до загуба.

Ние обезверено желаеме да запазим любовта и тези, които обичаме. И това ни стимулира да даваме, влагаме и поддържаме връзката с всичко, което имаме, всичко, което назоваваме свое. Това, което се пропуща в процеса, е една единствена скъпа концепция.

Раздавате се във връзката си? Спрете и прочетете за какво не трябва да давате прекалено много

Нещото, което назоваваме „ граница “.

Трябва да помним, че в миналото, когато сме били дребни деца, може би не сме имали възприятие за характерност. Били сме това, което са очаквали нашите родители, били сме симулации и тук-там реплики на тяхното държание, механизми за справяне и от време на време „ способи за изложение на обич “.

Искате ли да знаете по какъв начин да спрете да бъдете донор в една връзка? Започнете да наблюдавате връзката си и не влизайте сляпо. Уверете се, че се привързвате към някой, който е подготвен да постави толкоз старания, колкото вас.

Раздавате се във връзката си? Спрете и прочетете за какво не трябва да давате прекалено много

Даването на прекалено много в една връзка

Вашият сътрудник толкоз ли е вложил във връзката ви, колкото и вие?
Помнете границите.
Но до момента в който растем, ние също започваме да формираме личната си персона. Превръщаме се в „ аз “, до което толкоз обезверено желаеме да пораснем. И когато станем това самоопределящо се „ Аз “, ние още веднъж сме на ръба да го загубим, когато се влюбим в някого.

За да задържим колегата, ние даваме толкоз доста от нашето „ Аз “, че от време на време се оказва рисково трансгресивно. Толкова доста хора се опасяват да „ изгубят своите близки вечно “ заради това, че са им отказали неща, които може да са интимни, персонални и персонални за донора.

Въпреки че растем в просвета, която ни стимулира и ни проповядва да споделяме прекомерно доста неща, това, което не научаваме, до момента в който растем, е възприятието за граница и по какъв начин да спрем да даваме прекалено много в една връзка, без значение каква е връзката е.

Раздавате се във връзката си? Спрете и прочетете за какво не трябва да давате прекалено много

Преценете какъв брой да дадете от себе си

Давам ли прекалено много във връзките?
Каквато и да е връзката: без значение дали е това, което имате с родителите си или това, което имате със брачна половинка си, би трябвало да внушавате и практикувате граници.

Без тях няма да има конструкция, основа, на която да се облегнете и даже да заложите личното си самостоятелно чувство за съществуване и битие даже в границите на връзката. Не можете да забравите, че сте в тяло на възрастен и с цел да съществува „ ти “, би трябвало да съществува „ аз “ и противоположното.

Споделянето на пароли за вашия телефон и компютри може да бъде най-хубавата форма на саморазрушително държание и раздробяване на граници. Затова човек би трябвало да е изцяло наясно, че и в любовта човек би трябвало да остане цялостен. Само едно цяло създание може да бъде обичано и подхранвано, а не това, което е разпръснато. Последното води единствено до обезсърчение по-късно и нищо друго.

Раздавате се във връзката си? Спрете и прочетете за какво не трябва да давате прекалено много

1. Какво се случва, в случай че обичаш някого прекалено много?
Ако те не ви обичат със същата активност, ще страдате от разрушено сърце и болежка от несподелена обич.

2. Как да разберете дали давате прекалено много в една връзка?
Ако откриете, че вършиме неща, които те не вършат – шерване на пароли, казване „ Обичам те “, демонстрация на физическа обвързаност и така нататък

 Раздавате се във връзката си? Спрете и прочетете за какво не трябва да давате прекалено много

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР