Трябва да следим по-голямата картина – кой, кога, къде е

...
Трябва да следим по-голямата картина – кой, кога, къде е
Коментари Харесай

Радев е бесен! Водеща го разкри: Върна се от ЮАР и насъска кучетата си Гешев и Демерджиев срещу Борисов

„ Трябва да следим по-голямата картина – кой, по кое време, къде е бил, по кое време се е върнал, за какво се е върнал, какво е правил там, откакто се е върнал, какво се е случило, само че всичко ми наподобява като някакъв доста неприятен сюжет и спектакъл, който се играе за пред публиката. Сякаш откъм гърба стои нещо друго и някакви други ползи. “ Това коментира журналистът Валентина Войкова, представена от организация „ Фокус “.  
„ Като че ли таман стартира да се подрежда пъзелът и се появи вярата, че може да се реализира някакво единодушие да има постоянно държавно управление, партиите да се схванат, че е допустимо основаването на постоянен кабинет и в това време внезапно стартира цялото това шоу с едни съществени обвинявания против Бойко Борисов. Защо? Защо още веднъж се намесва някакво задкулисие, Движение за права и свободи, Борисов съответно.
И съгласно мен отговорът е доста транспарантен – просто тъй като Борисов за следващ път показва извънредно майсторство във водене на договаряния, във водене на някакви политически процеси, в проявление на примирителност “, счита Войкова.
Според нея главният въпрос е кой стои зад целия този сюжет: „ Кой се пробва по всякакъв начин да унищожи било то и нежното съгласие сред партиите? Защото виждаме още в петък на срещата с сред ГЕРБ и „ Продължаваме промяната “-„ Демократична България “ имаше прогрес, с другите партии също имаше прогрес. Някой желае просто да няма държавно управление.
Защо откакто Радев се върна от ЮАР през вчерашния ден, неговият длъжностен министър излезе по малкия екран, с цел да даде изявление. И още веднъж беше споменавано само и единствено името на Борисов, още веднъж цялата офанзива е в тази посока.
Защото на всички ни е ясно, че без значение първи, втори, трети мандат, няма по какъв начин да се сформира постоянен кабинет без присъединяване на ГЕРБ. А Борисов е фактор в тази партия, да не кажа главен “, сподели Войкова. Тя направи своето обосновано съмнение, че индивидът, който има интерес да няма постоянен кабинет, е президентът.
„ И не мога да кажа, че той основава всичките тези процеси напълно, само че раздорът сред партиите считам, че ненапълно е негово дело. Не споделям, че той седи зад сюжета „ Гешев “, само че Гешев, не уточнявам самата персона на Иван Гешев, само че фигурата на основния прокурор беше един от козовете за реализиране на съгласие сред партиите, и мисля че това е ясно на всички. Не ми се коства инцидентно това, което се случва “, сподели Войкова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР