Трябва да се погледне сериозно върху развитието на икономиката в

...
Трябва да се погледне сериозно върху развитието на икономиката в
Коментари Харесай

ДПС: Продукти с марката Родопи са бъдещето на Смолян

Трябва да се огледа съществено върху развиването на стопанската система в Смолянско, където стандартът на живот на хората от региона е по-нисък. Това съобщи лидерът на листата на депутатите на Движение за права и свободи за Смолян Хайри Садъков. Според него повода е, че в района се развива единствено стопанска система, обвързвана с добивна индустрия и преправяне на добити първични материали.

От Движение за права и свободи предлагаме нов стратегически метод за развиване на района, учреден на естествените дадености, при които ще се създава краен артикул със лична марка, носеща послания, гаранция и имиджа на Родопа планина, ще се предлага туристически артикул, присъщ за Родопите, добави той.

Във фокуса на депутатите от Движение за права и свободи ще е свързаността на област Смолян във всичките й аспекти  Осносно пътната съгласуваност като инфраструктура, нужни са вложения, с цел да бъде региона и района отворен, наличен и удобен. За обществената инфраструктура е направено много, само че и доста следва.  Условията на живот в планината спрямо останалата част от страната са доста по-различни, от време на време и по-сурови. Това би трябвало да се има поради, когато вършим политика за Родопите и региона, добави кандидат-депутатът.

Според него предпочитано би трябвало да се подчертава върху стратетията за среда за младежите, стопанската система и естествените дадености.

Движение за права и свободи демонстрира доста добър метод в подготовката на тактики, в реализацията на проекти на ръководство. Показахме изпреварващо развиване по отношение на други райони на страната, по тази причина сме уверени, че имаме верния метод като партия “, сподели Хайри Садъков.

Той напомни, че Движение за права и свободи към този момент е подготвила своя стратегия за интензивен напредък и развиване, учредена изпреварващо на Зеления пакт на Европа, сподели Садъков. Това е бъдещето и на България, и на Европа “, безапелационен е той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР