Трябва да подготвим младите хора за новите професии, които навлизат

...
Трябва да подготвим младите хора за новите професии, които навлизат
Коментари Харесай

Карадайъ: Да подготвим младите хора за професиите на бъдещето

Трябва да подготвим младежите за новите специалности, които навлизат всеобщо в света. Това са специалностите на вашето потомство, на бъдещето. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на среща с младежи в Руен.

Той се обърна към тях с зов постоянно да бъдат най-подготвените, изпреварващо да се развиват. Ние сме част от Европейски Съюз и би трябвало да бъдем конкурентни на пазара на Европейски Съюз, сподели Карадайъ.
-->
Той съобщи още, че с цел да се развиват регионите, би трябвало да се употребяват локалните запаси ипотенциал и към тях да се прибавят знанията и хъса на младежите, които ще работят за по-доброто им бъдеще като основават нови работни места.

Няма друга партия, в която приемствеността да е толкоз значима. В Движение за права и свободи политиката не се прави за младежите, а се прави с младежите, съобщи Карадайъ.

За това е обикновено най-младият народен представител да е от Движение за права и свободи и максимален дял млади депутати да има от Движение за права и свободи. Винаги е било по този начин, с цел да има последователност на поколенията, с цел да градим с отговорност личното си бъдеще в Родината, добави водачът на Движение за права и свободи.  

Като споделяме, че е време за Движение за права и свободи, имаме поради, че е време за разсъдък, за отговорност, за разговор, за слагане на дневния ред на хората като дневен ред на политиците, съобщи по-късно Мустафа Карадайъ на предизборна среща със актива и симпатизанти на Движение за права и свободи в Руен. В нея участваха лидерът на Бургаската листа Севим Али, евродепутатите Искра Михайлова и Атидже Вели, общественият специалист Хасан Адемов.

Времето е депесарско, а това значи да създадем по този начин, че да сме част от болшинството, което ще излъчи ще излъчи идващия постоянен кабинет и ще работи по дневния ред на хората, посочи водачът на Движение за права и свободи.

Навсякъде хората споделят, че главният проблем е обедняване. И продължаваме прогресивно да обедняваме. Ние би трябвало да създадем по този начин, че да спрем това обедняване. И по-късно да си сложим за цел да достигнем междинните европейски стандарти на живот, съобщи още Карадайъ.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР