Трябва да намерим начин за излъчване на управление, което да

...
Трябва да намерим начин за излъчване на управление, което да
Коментари Харесай

Христо Иванов с тежка прогноза, какво следва

Трябва да намерим метод за лъчение на ръководство, което да предотврати свличането към този безпорядък. Аз имам имам терзания и всички би трябвало да го признаят - ние не просто отиваме към нови избори, а към един нов парламент, който също ще бъде безплоден и няма да излъчи ръководство.

Това разяснява съпредседателят на Демократична България Христо Иванов. На края на деня ще би трябвало всички да си охладим мозъка и да се завърнем към договарянията, безапелационен беше той, съобщи " Дарик ".

Иванов сподели, че не е виждал информацията от ДАНС за съществуването на съветски шпиони, само че е чувал за нея. Моята информация за изгонването на съветски дипломати е от 18 май и става въпрос за използването на правилото на пропорция, който е залегнал във Виенската спогодба. Русия досега имаше към 118 души, а България има под 10 души в Москва, това е фрапантна диспропорционалност. Затова за мен това решение има своето рацио, уточни още Христо Иванов.

Запитан дали би посъветвал " Продължаваме промяната " да отдръпна Кирил Петков като министър председател, с цел да върнат Българска социалистическа партия на масата за договаряния, водачът на " Да, България ", съобщи, че не изключва всички вероятни разновидности. Не очаквайте от мен да се причисля към слагането на условия. Най-лесно се фокусираме върху персони и по този начин сме се докарали до тази обстановка. Нека да си приказваме за дейности, за правосъдната промяна да вземем за пример и да забележим кой е подготвен на тази крачка за България, съобщи Иванов.

Нямаме политическа задача да се причисляваме към нечии обвинявания. Но от ден първи сме казвали, че обединението ни не е добре съединена и не взима добре решения. Но е по-добре от това страната да отива в безпорядък.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР