Трябва да използвам всички възможности и да атакувам всеки път,

...
Трябва да използвам всички възможности и да атакувам всеки път,
Коментари Харесай

Тадей Погачар: Ще опитам всичко, за да спечеля

" Трябва да употребявам всички благоприятни условия и да нападам всякога, когато имам късмет, на всяко нанагорнище. Ще нападам от близко, отдалеко, ще опитам всичко. Защото имам сензитивно забавяне ", сподели Погачар, който е на 2:22 минути зад датския си противник.

" Ще има благоприятни условия, за три дни могат да се случат доста неща. Всички започваме да усещаме умората - физически и ментално ", сподели още спечелилия в последните две издания на " Тур дьо Франс ". 

 Още един съотборник на водача Тадей Погачар напусна Обиколката на Франция поради COVID-19 Още един съотборник на водача Тадей Погачар напусна Обиколката на Франция поради COVID-19
" Много съм стимулиран, Йонас е индивидът, който би трябвало да победя. Той е супер мощен. Досега не съумях да го отдалеча, само че ще продължа да упорствам и може би в последна сметка няма да издържи ", надява се словенецът.

Погачар сигурно не разчита на стадия по часовник в събота Лакапаел - Маривал, който е 40,7 км, с цел да навакса изоставането си. " Не разгадавам на това, Йонас потвърди, че се усеща доста добре на тези бягания. Трябва да наваксам изоставането си преди този момент ", сподели още Погачар.
 Тадей Погачар стиска палци да не се болести с ковид Тадей Погачар стиска палци да не се болести с ковид
Миналата година Вингегор приключи на 25 секунди пред Погачар на бягането по часовник, които бе 30,8 км сред Либурн и Сент-Емилион.

" Няма да бъде краят на света, в случай че не печеля. Вече печелих два пъти и съм завършвал втори с бялата фланелка за най-хубав млад. Това също не е зле ", приключи Тадей Погачар.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР