Трудно се разбира евроатлантизма! Сбъркана работа.Политическата география диктува правилните решения,

...
Трудно се разбира евроатлантизма! Сбъркана работа.Политическата география диктува правилните решения,
Коментари Харесай

РАЗВИТИЕТО НИ СПИРАТ АТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ! ЕНИЧАРСКИ КОРПУС! ЕВРОПЕЙЦИ ИЛИ ИЗГУБЕНИ В ПРЕВОДА АТЛАНТИЦИ? ТОВА Е ВЪПРОСЪТ.

Трудно се схваща евроатлантизма! Сбъркана работа.

Политическата география диктува верните решения, не псевдо-политиците марионетки и техните помагачи и подгласници. И тъй като европейската корумпирана администрация се извърши с нефелни и скодоумни твари, резултатите не закъсняха. Спокойно и по-лошо ще става.

Българите сме античен народ, най-стария в Европейски Съюз. Би следвало да сме носители на гени, които са радикално разнообразни от тези на всички останали народи и да носим познание и мъдрост непознати за по този начин наречения Запад. С други думи да сме уважавани и почитани от всички останали поради високата добавена стойност към всички политически и стопански процеси. Да, но не! Има бъг в системата и той е повода за засечката, а не неналичието на български талант. Той е повече от жив и е тук.

Мен в случай че питате, нас ни стопират развиването атлантическите полезности, не европейските! Затова смятам лицата, които са натъпкани с атлантически полезности за най-опасните антиевропейци, тъй като те вкарват в кръвта ни отровата на безвремието. Нискокултурни същества, имитатори, позьори, душевен неустойчиви персони, само че платени доларови наемници на непознати за Европа ползи. Еничарски корпус.

Старата Европа, въпреки и разрушена от вътрешната страна от непознати за нея полезности е друга работа. Тук към момента има остаряла автентична  аристокрация, която очевидно търси пътища за еманципиране, само че комплицираните зависимости вършат процеса по-бавен. Какви сътрудници на Европейски Съюз са страни, които преследват личните си ползи? А ползите на страните от Европейски Съюз по кое време?

Нямаме доста време да осмислим тези въпроси и да стартираме да подреждаме страната и задачите си. Ако ще се превръщеме в територия, част от милитаризираната инфраструктура на Съединени американски щати е едно, само че в случай че желаеме да имаме страна благоднествието и сигурността е напълно друго! От нас зависи дали да бъдем европейци или да обслужваме частно американските ползи против обещания да бъдем челен техен фронт за война против Русия. Изберем ли въоръжаването, избираме бедността!!! Европейци или изгубени в превода атлантици? Това е въпросът.

И запомнете от мен:

Естественият геополитически съдружник на Европейски Съюз е Русия! Точка.

Николай Марков
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР