Трудно е да си представим, че бъдещето е предначертано, но

...
Трудно е да си представим, че бъдещето е предначертано, но
Коментари Харесай

Как Дънов разтърсва Земята. Уникалните предсказания

Трудно е да си представим, че бъдещето е предначертано, само че някои богоизбрани люде го потвърждават със своите пророчества. Сред тях е и създателят на Всемирното бяло приятелство Петър Дънов.

Приживе той получава способности Свише, с които направлява индивида по какъв начин да живее по законите на Бога и вселената. Осенен като че ли от Светия Дух, методисткият свещеник прави и много точни предсказания за идващия век, че и по-напред. Така още през 1930 година той вижда, че ще има Европейски съюз, откакто държавните граници на Стария континент изчезнат. В тези дни обаче ще стартират да идват чуждоземни нации на талази, което към този момент се случва.

„ Велико преселение на народите ще омеша славянската кръв. В резултат на това остарялата Европа ще бъде разтърсена радикално “, пророкувал Дънов.

„ Ще дойдат гражданските войни. Ще се яви огромна ненавист сред двете съсловия - крайните детайли. Ще станат огромни кръвопролития. Но който народ е по-близо до Бога, елементарно ще мине “, казвал пророкът пред учениците си.

„ Навсякъде ще се лее кръв. Ще има революции и ужасни детонации, които ще отекват в редица региони по света. Там, където е имало земя, ще има вода, там, където е имало вода, ще има земя. Това ще бъде наказването на природата за закононарушенията против нея, осъществени от човечеството “, описвал екологичен апокалипсис Дънов.

" Питате ме по кое време ще свърши войната. Тя тази война ще свърши, само че след нея иде една още по-голяма. Обаче и след тази война хората няма да поумнеят и тогава ще пристигна трета война, толкоз опустошителна, че човечеството ще оредее. Едва след нея ще настъпи краен мир. "

На друго място Дънов споделил, че ще има конфликт сред бялата и жълтата раса, загатнал и страната Китай. Запитан по кое време ще стане това, той дал отговор - век след актуалната 1940 година – значи през 2040 година

На друго място пък приказва, че преди решителното стълкновение Бог ще се прояви с такова унищожително земетресение, че индивидът ще стартира да го уважава и всичко ще се промени. „ Те всички нации ще се въоръжават и подготвят за война, само че ще стане такова земетресение, че не ще помислят за война. И война няма да има повече. “

Петър Дънов на няколко пъти избавя живота на вожда Георги Димитров, който също е бил протестант, написа Монитор..

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР