Трудно е да се обвързваме с дати за отпадане на

...
Трудно е да се обвързваме с дати за отпадане на
Коментари Харесай

Високо напрежение: Проф. Аргирова отговори на Костадинов след ултиматума за сертификата

„ Трудно е да се обвързваме с дати за отпадане на противоепидемичните ограничения и зеления документ “, сподели проф. Радка Аргирова в „ Тази заран “.

„ Всичко почива на данни. Има си правила, съгласно които се поставя карантина, подвига се карантина, дали се пуска локдаун, дали се подвига. Не бива да го обвързваме с дати “, сподели тя.

Аргирова добави, че у нас „ Омикрон “ се е появил със забавяне, само че с изключение на него продължава да циркулира и „ Делта “. По думите й в болница „ Токуда “ всички тежки пневмонии са породени точно от предходния вид на ковид, а не от „ Омикрон “.

Тя сподели, че България сега се намира на гребена на вълната и започваме леко втурване от другата страна.
Относно ултиматума на партия „ Възраждане “ зеленият документ да отпадне до 20 февруари, Аргирова сподели, че се следят данните.

„ Имаме понижаване на заболеваемостта, обаче имаме един и същи брой интензивни кревати, което е мерило за тежестта на инфекцията. В момента те са 614 заети от 1249 общо, което прави към 50% “, сподели тя.

„ Това, че сме последни по имунизация непрестанно провокира интерес – най-много от страна на СЗО, само че и от страна на други страни “, сподели Аргирова. Тя дефинира няколко аргументи за бавната имунизация тук, а като най-сериозна уточни неправилната и на моменти неприятна връзка за имунизациите.

„ Когато стартира имунизация още при започване на 2021 година, тя стартира с възторг и предпочитание. Тогава се появи и един смъртен случай в Катуница, който още преди да се обясни, министър председателят Борисов тогава сподели, че стопира имунизацията.

За имунизацията на „ Астра Зенека “ става въпрос. Цяла Англия е имунизирана с нея и нямат никакви недоволства “, добави Аргирова
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР