Труден е станал животът на Бен Афлек, откакто е обвързан

...
Труден е станал животът на Бен Афлек, откакто е обвързан
Коментари Харесай

Драма с Бен Афлек и Джей Ло, близък човек ги изпя пред медиите

Труден е станал животът на Бен Афлек, откогато е привързан със брачната половинка си Дженифър Лопес, поради нейното " контролиращо " държание, разкри вътрешен източник, представен от БГНЕС.

Звездата от " Добрият Уил Хънтинг " се нуждае от " повече пространство ", защото разликите сред него и Джей Ло са почнали да му се отразяват зле.
-->
Вътрешен източник описа пред „ Us Weekly “, че проблемите на двойката стават забележими в този момент след вирусната им поява на премиите " Грами " през 2023 година, когато Лопес очевидно се нахвърли върху Афлек поради отегченото му изражение.

" Опитват се да го омаловажат, само че напрежението е ясно очевидно за всички ", споделя източникът за появяването. " Всички са единомислещи, че тя е строга към Бен и контролираща по метод, който той мъчно понася. "

Вътрешният източник твърди, че Афлек и Лопес си опонират, тъй като той " обича да е въздържан и не е толкоз последовател на показните и блестящите неща, колкото тя ".

" Дълго време Бен командваше нещата, преди тя постепенно да поеме контрола. Той желае повече пространство, с цел да бъде себе си и няма да търпи да бъде под чехъл ", споделя вътрешен човек. " Но Джей Ло си е Джей Ло, тъй че наподобява, че сред тях се води същинска битка за власт ", добави източникът.

Списание „ Heat “ твърди, че " контролиращата жила " на Лопес " в действителност стартира да дотяга на артиста.

Говорейки за драмата по време на награждаването, вътрешният източник съобщи: " Той в действителност се смути, сниман на видео, когато брачната половинка му изнесе лекция. Това беше унизително. Той обезверено желае да бъде малко по-независим, само че също по този начин знае, че това е неговото легло и той лежи в него. Разводът не е безусловно никакъв вид. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР