Труден ден. Не предприемайте днес нови неща, ограничете контактите.Овен –

...
Труден ден. Не предприемайте днес нови неща, ограничете контактите.Овен –
Коментари Харесай

Везните ще се откъснат от напрежението, Козирозите да запазят спокойствие

Труден ден. Не предприемайте през днешния ден нови неща, ограничете контактите.

Овен – Чувствате се добре, отпочинали и във върхова форма. Възползвайте се от нарасналите си енергийни равнища и действайте по вашите планове и осъществяване на желанията си. Стойте надалеч от всичко, което се пробва да наруши спокойствието ви.

Телец – У вас се разсънва потребността да прекарвате повече време от нормално в фамилната среда. Това ви дава чувство за мощ и баланс. Срещите с близки другари също се оказват извънредно приятни и душевен стимулиращи.

Близнаци – Не започвайте прекалено много нови планове, вместо това се фокусирайте върху настоящите задания. Непредвидени събития могат да провалят вашите стремежи и проекти. Освен това не трябва да се подвеждате от подправени препоръки към нещо, в което не сте изцяло уверени.

 дневен хороскоп

Рак – Занимавайте се с работата си и оставете всеки да поеме своите отговорности. Днес може да бъде ден на доста непредвидени събития. Някои от проектите може да се провалят в последния миг, само че вие знаете по какъв начин да се справите.

Лъв – Ще би трябвало да оставите настрани въпроси, които са от значително значение за вас, с цел да се посветите напълно на нещо или някого, който изисква цялото ви внимание. Добрите аспекти, които Венера ви прави, ви оказват помощ да стабилизирате страстите си.

Дева – В професионален проект нещата ви вървят напряко рационално през днешния ден. Съществуващите проблеми изчезват и вие овладявате новите компликации с лекост. Все отново не ставайте прекомерно самонадеяни и най-много бъдете обективни към сътрудниците си.

 дневен хороскоп

Везни – Днес ще съумеете да се откъснете от напрежението и напрежението. Първата четвърт на Луната ви съживява и разсънва у вас предпочитание за вдишване на нови провокации. Ценете това, което имате и се наслаждавайте на дребните ежедневни удоволствия. 

Скорпион – Днес ще сте доста съблазнителни и ще имате късмет да притегляте шанс и обич в живота ви. Наслаждавате се пълноценно на времето с колегата си и осъзнавате какъв брой елементарно е да си бъдете задоволителни един на различен.

Стрелец – Като сингъл не е нужно да вършиме доста, тъй като има повече от задоволително заинтригувани страни. Оставете настрани всички подозрения и неустановеност и се насладете на възприятието, че оказвате толкоз огромно въздействие върху противоположния пол. Във всеки случай бързо ще разберете кой в действителност се интересува от вас и кой се интересува единствено от игри.

 дневен хороскоп

Козирог – Дори и да ви е мъчно, би трябвало да осъзнаете, че не всяка обстановка може да бъде планувана и следена. Не всичко върви спокойно и хармонично в партньорството ви сега. Опитайте се обаче да реагирате умерено и премислено при разгорещени разногласия.

Водолей – Постарайте се да прецените трезво и допустимо най-обективно обстановката. Не се опасявайте да опитате нови решения. Може би скоро всичко ще се реши по елементарен метод. Единственото, което ще ви помогне в този момент, е малко повече хладнокръвие и комизъм.

Риби – Трудността ви да изразявате страстите си ви кара да изглеждате малко безчувствени, само че през днешния ден ще покажете, че не сте нито студени, нито непроменими. Не се опасявайте от промени, тъй като те ще бъдат позитивни.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР