Тролингът в Глобалната мрежа постепенно се превръща в нещо обикновено

...
Тролингът в Глобалната мрежа постепенно се превръща в нещо обикновено
Коментари Харесай

Директорът на Ford се присмя на Илън Мъск за 7000-те електромобила в седмица

Тролингът в Глобалната мрежа последователно се трансформира в нещо нормално за другите производители.
Преди време Audi и Hyundai сложиха великански рекламни панели, с които германците и корейците се майтапиха с Tesla и Илън Мъск. Сега да се присмее на компанията на Мъск реши Стивън Армстронг, изпълнителният вицепрезидент и президент на европейския, близкоизточния и африканския райони на Ford Motor Company.

Да си напомним, че тези дни Мъск разгласи, че е постигнал значим индустриален резултат. Tesla стартира да създава по 7000 електрическия автомобил седмично, над 5000 от които са моделите Tesla Model 3. Именно това се оказа мотив за тролинга на шефа на Ford EMEA.

Армстронг сложи две фрази в своята Twitter страница. „7000 автомобила, 4 часа – екипът на Ford Team. 7000 автомобила, 7 дни – екипът на Tesla“.



Засега Илън Мъск нищо не е дал отговор на Мъск и самодейността подеха самите консуматори. Те просто подсетиха на Стивън Армстронг каква е цената на акциите на компанията Tesla и какви са цените на скъпите бумаги на Ford.



Никой не се съмнява в качествата на Ford да създава доста коли. Тази компания прави това от 100 години. Но към 2018 година Ford няма личен електрически автомобил, основан от нулата. Показният преди време Ford Focus Electric се базира на модел с ДВГ.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР