Трогателен заговор очаква Виктор (Юлиян Малинов) и Маргарита (Михаела Павлова)

...
Трогателен заговор очаква Виктор (Юлиян Малинов) и Маргарита (Михаела Павлова)
Коментари Харесай

Капан за родители в „Много мой човек“

Трогателен скрит план чака Виктор (Юлиян Малинов) и Маргарита (Михаела Павлова) в новия епизод на сериала „ Много мой човек “ на следващия ден вечер от 20:00 ч. по NOVA. Митко (Виктор Чепилев) е печален, че родителите му към този момент не са дружно и мечтае още веднъж да бъдат същинско семейство. Малкият е твърдо решен да ги събере на едно място, по доста сантиментален метод, тъкмо както е виждал, че се случва във филмите. На помощ в задачата ще се притече и дядо му Рангел (Иван Петрушинов). Грижливо квалифицираният детски проект се прекатурва в последния миг, само че дали хитрото хлапе въпреки всичко ще успее да реализира задачата си, макар компликациите?

Междувременно, Виктор още е в потрес от новината, че жена му е траяла напред с нов мъж в живота си. И то не с кого да е, а с богатия предприемач Майкъл Петров (Сотир Мелев), чиято вила майсторите започнаха да ремонтират. Проектът дава обещание много високи възнаграждения, само че това не разколебава Виктор в опитите му да саботира работата по първокласната вила. Ще се съгласят ли другите двама майстори да оставят обекта или имат по-добра концепция по какъв начин да постъпят?

Мирослав (Башар Рахал) също не е в въодушевление, откакто схваща за своеволията на неговата брачна половинка да предложения скрито различен занаятчия у дома, с цел да ремонтира фамилното мазе. За Миро това е чисто изменничество, еднакво даже на невярност. Даниела (Деси Моралес) трескаво мисли по какъв начин да омилостиви ядосания си мъж, с цел да преглътне по-лесно „ непростимия “ й грях. Кой е най-прекият път до сърцето на Миро?

Петър (Калоян Катинчаров) усеща, че продължава да мисли за очарователната китаристка Ивана (Ели Колева), която сграбчи вниманието му предната вечер в бара. Тя също изпитва благосклонности към хубавеца, показал се като млад доктор. Ивана не може да скрие, че скрито му се възхищава за една от най-благородните специалности. Но единственото, което ги свързва към този момент, е изгубената кубинка на момичето. Ще открие ли Пепи метод да й върне обувката и има ли по какъв начин да си уреди среща с нея?

Не пропускайте комедийния сериал „ Много мой човек “ всеки четвъртък от 20:00 ч. по NOVA!

Актуална информация за „ Много мой човек “ може да откриете във и I на сериала.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР