Трите шоу диви на Форбс“ за 2019-а са една от

...
Трите шоу диви на Форбс“ за 2019-а са една от
Коментари Харесай

Колко печелят трите диви на „Форбс“

Трите шоу диви на „ Форбс “ за 2019-а са една от друга по-атрактивни в живота отвън сцената.  Тейлър Суифт, която е най-високо платената звезда в света за предходната година, през 2019-а заработва 185 $ - още преди да навърши 30. Тя стартира да свири на китара още първоначално учебно заведение, тогава съчинява и песни. Историята й е на музикална Пепеляшка – пяла пред кафене на улицата, а около нея минал притежател на звукозаписна компания и останал удивен. На 17 пуска първия си албум – единствено с авторски части. Има три „ Грами “-та и BMI Pop Awards, присъждана до момента единствено на Майкъл Джексън. Песента й I Don’t Wanna Live Forever в дует със Зейн Малик за „ 50 нюанса сиво “ разруши всички ранглисти.

Втората най-богата американка е Бионсе – за 2019-а е спечелила 81 милиона $. 38-годишната хубавица от Тексас от дете е по състезания. На 16 влиза в Destiny’s Child, а на 22 стартира солова кариера. Днес е майка на три деца от рапъра Джей Зи и притежател на 20 статуетки „ Грами “.

Риана от Барбадос има над 600 милиона $, само че е нещастна в любовта. Първият си шлагер записва едвам на 17 – „ Pon de Replay “. В гимназията играе в любителски спектакли, само че въпреки всичко избира музиката. Следват 8 албума и 8 награди „ Грами “. Тя е дипломат на Англия в Барбадос.   
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР