Тримата изключени от ПГ на Възраждане“, които вече са независими,

...
Тримата изключени от ПГ на Възраждане“, които вече са независими,
Коментари Харесай

Изключените от „Възраждане“ сензационно: Дясната ръка на Копейкин искаше да е… Борис Бонев

Тримата изключени от ПГ на „ Възраждане “, които към този момент са самостоятелни, не знаят по какъв начин тъкмо ще гласоподават ротацията, само че по-скоро са срещу това държавно управление, излиза наяве от изказванията на депутата Николай Дренчев. Пропъдените остават в Народното събрание като самостоятелни. Роенето обаче повдига въпроси и за новото болшинство и цената на „ златния пръст “ в 49-то Народно заседание, изключително на фона на идната ротация.
На въпрос по какъв начин ще гласоподават, Дренчев отговори: „ Не мога да кажа. За мен ротацията е една огромна мистерия. Нещата там са доста преплетени. “ Вероятно ще гласоподават срещу ротацията. Вероятно нови избори обаче няма да разместят политическата обстановка. Хем им се желало нови избори да доведат до нормалност, само че пък нови избори биха затвърдили статуквото. Затова и тримата депутати, които към този момент са самостоятелни, щели да мислят до последния миг.
Бившите възрожденци, в този момент самостоятелни депутати, дадоха конференция в Българска телеграфна агенция, където изложиха възгледите си за бъдещата си работа, както и гледната си точка за случилото се предходната седмица откакто общинските съветници в СОС поддържаха кандидатурата на ПП/ДБ/СС за ръководител.
Работата в Народното събрание не е фантазията на живота ми, разгласи Николай Дренчев, който е от първите съратници и един от създателите на Политическа партия „ Възраждане “. В своя изборен регион срещнал поддръжка и схванал, че хората дали своят вот за „ Възраждане “, тъй като харесали него.
Разбрал още, че доста порти били затворени пред гласоподавателите поради екстремистката изразителност на партията. Не упрекваме Костадин Костадинов, неговата царска корона е тежка, сподели Дренчев. За него водачът на партията е направил неточност с изключването на тримата депутати.
В политиката, в случай че не си обичан, би трябвало да продължиш напред, а на мощ красота не става, заключи Николай Дренчев. Иначе тримата депутати няма да си търсят правата по правосъден път. Изборът на ръководител на СОС е щял да се случи с или без гласовете на общинските съветници от „ Възраждане “, съгласно Николай Дренчев.
Севдалина Петрова е номинация на Деян Николов, по тази причина би било редно, по думите на Дренчев, и той да участва на конференцията, а и Костадин Костадинов като виновен за предателите.
Той сложи въпроса каква съпротива е „ Възраждане “ – на нож с всички или градивна. А казусът с Деян Николов тръгнал оттова, че не му се получил облика на възрожденския Борис Бонев.
Загърбвам „ Възраждане “ с чисто сърце, показа още Николай Дренчев. В момента виждам право напред, добави той.
Красимир Гълъбов, към този момент самостоятелен общински консултант в СОС, посочи какъв брой са се борили за идеята „ Възраждане “ даже и с цената на физически офанзиви. Не влизаме в сделки, в някакви математики, с цел да сме болшинство, уточни той. Идеята било чисто механически да се поддържа претендентът на ПП-ДБ-СС, с цел да проработи общината. Иначе всичко тъне в безвластие, счита Гълъбов, а попита за кого е преференциално това безвремие – неговият отговор е – преференциално е точно на ГЕРБ. Точно това не е задоволително за общинските съветници от „ Възраждане “.
Той отхвърли поддръжката им да е купена. Не може СОС да се води към нови избори, безапелационен бе Гълъбов. Именно към това тласкал Деян Николов и то дружно с други групи в СОС. Не се отхвърляме от това, което сме дали на партията, сподели съветникът.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР