Тримата футболисти на ЦСКА, които лекуваха контузии в последната седмица

...
Тримата футболисти на ЦСКА, които лекуваха контузии в последната седмица
Коментари Харесай

Трио от ЦСКА пропуска днешния мач

Тримата футболисти на ЦСКА, които лекуваха травми в последната седмица - Данило Асприля, Марселино Кареасо и Енес Махмутович, не съумяха да се възстановят в точния момент и останаха в София. Така те ще пропуснат втори следващ дуел на отбора, откакто останаха отвън групата и за гостуването на Лудогорец в неделя (0:3), написа " Тема спорт ".
 ЦСКА без право на неточност против Ботев във Враца
ЦСКА без право на неточност против Ботев във Враца

Мачът е от 21:15 часа

Както към този момент писахме, треньорът на армейците Нестор Ел Маестро ще се завърне към групировка с четирима бранители, като на пейката ще седне провъзгласения за капитан след идването на сърбина с английски паспорт - Мено Кох. Нидерландецът позволи куп съдбовни неточности в последните мачове и заемът на доверие към него бе привършен. В отсъствието и на контузения Махмутович в ядрото на ариергарда ще си партнират лятното попълнение Браян Кордоба и националът Християн Петров. В титулярния състав ще се завърне Иван Турицов, а отляво на защитата ще работи Сейни Санянг.

Очаква се следващ късмет в халфовата линия да получи Станислав Шопов, който ще си партнира с Джонатан Линдсет. На върха на офанзивата пък ще стартира голмайсторът за предишния сезон Дюкенс Назон, който към момента преследва първото си попадение за новата акция.

Треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес няма са прави огромни промени по отношение на гостуването на Левски предходната седмица. Тимът му игра мощно, като пропусна много обстановки и загуби с 0:1. Не е изключено бразилецът с български паспорт да заложи на същите стартови 11 от " Герена ". Извън групата на врачани ще остане младежкият национал Мирослав Маринов. Той е получил травма, която го вади от терените за към месец.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР