Трима са вече излекуваните от коронавирус у нас. Двама пациенти

...
Трима са вече излекуваните от коронавирус у нас. Двама пациенти
Коментари Харесай

Трима са вече излекуваните у нас

Трима са към този момент излекуваните от ковид у нас. Двама пациенти от Плевен са излекувани. Той добави, че пробите им за съществуване на ковид след лекуването са негативни, заяви нощес пред Българска национална телевизия основният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев.

По-рано през вчерашния ден шефът на националния действен щаб ген. Венцислав Мутафчийски, даде положителната вест за първата излекувана у нас - лекарката, която бе настанена във Военно-медицинска академия. Тя е дала две негативни проби за болестта и се чака да бъде изписана.

127 са доказаните случаи у нас все още. Четирима от новите инфектирани са от Добрич, те са в положително положение. Другите градове с установени заболели са София, Варна, Плевен, Смолян, Перник, Пловдив, Габрово, Благоевград, Ловеч, Бургас и Лом. В " Пирогов " има пациент в тежко положение. Един от инфектираните в Пловдив пък е доктор. От шест дни той не е на работа, работил е на едно място, неговите контакти са открити, успокои шефът на щаба.

България към този момент изследва благоприятни условия да създава препарата, за който се твърди, че дава позитивни резултати. Към момента той не е позволен за продажба у нас.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР