Трима потребители на PayPal са завели иск срещу услугата за

...
Трима потребители на PayPal са завели иск срещу услугата за
Коментари Харесай

Съдят PayPal за замразяване на клиентски сметки и средства

Трима консуматори на PayPal са завели иск против услугата за онлайн разплащания. Те настояват, че компанията е замразила техните сметки и е иззела средствата им без пояснение.

Ищците - двама клиенти от Калифорния и един от Чикаго - упрекват компанията в нелегално лишаване на персоналното им имущество. Сега те предявяват групов иск от името на всички други консуматори, чиито сметки са били замразявани преди.

Лена Евънс, една от ищците, която е била консуматор на PayPal в продължение на 22 години, твърди, че уебсайтът е конфискувал 26 984 щ. $ от акаунта ѝ шест месеца, откакто е бил замразен. Тя не е получила пояснение за случилото се. Евънс е употребила PayPal, с цел да купува и продава облекла в eBay, да обменя пари за покер лига, която има, и за организация с нестопанска цел, която оказва помощ на дами с разнообразни потребности.

Другият просител, Рони Шемтов, споделя, че PayPal е конфискувала над 42 000 щ. $ от парите ѝ и в никакъв случай не е получила допустим мотив за това за какво акаунтът ѝ е бил блокиран. Шбадан Акилбеков, третият просител, показва, че PayPal е задържала над 172 000 щ. $ от парите му, без да му даде никакво пояснение за какво сметката е била лимитирана преди всичко. Акилбеков е употребявал акаунта на компания, която брачната половинка му има, с цел да продава писалки с хиалурон.

PayPal не за първи път ядосва консуматори за ограничение на сметки и заледяване на средствата им за шест или повече месеца. Един много известен подобен случай беше на американския покер състезател Крис Мънимейкър.

А тук ще намерите още!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР