Трима от Монтанско са нарушили наложената им карантина срещу разпространението

...
Трима от Монтанско са нарушили наложената им карантина срещу разпространението
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва трима от Монтанско, нарушили наложената им карантина

Трима от Монтанско са нарушили наложената им карантина против разпространяването на ковид, оповестиха от полицията в регионалния град.
Вчера, към 18.40 часа, в хранителен магазин във Вършец е видян да пазари 53-годишен локален гражданин. Мъжът е без налични признаци на COVID-19, само че с наложена домашна карантина за период от 14 дни, считано от 9 април. За случая е известен дежурен прокурор при Районна прокуратура Берковица и е формирано досъдебно произвеждане.
В същия ден, на контролно-пропусквателен пункт в града на Огоста, чиновници на реда са хванали извършител на изолацията. Униформените направили инспекция на 45-годишен монтански гражданин, при която открили, че е с наложена домашна карантина за период от 14 дни, считано от 6 април. В показаната декларация от мъжа е открито, че същия ден е минал през контролно-пропусквателен пункт „ Язовирната стена” - Монтана, като е заявил, че работи във компания, с което е нарушил наложената му карантина. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Вчера, към 22.40 часа, на контролно пропускателен пункт е засечен подложен под домашна карантина. Униформените ревизирали 47-годишен гражданин с наложена карантина, която следвало да извършва в село Сталийска махала. Мъжът е декларирал, че е интернационален водач и пътувал с персоналния си автомобил към работното си място в Перник. По случая е формирана кореспонденция.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР