Трима министри ще представят екипите и приоритетите си днес.Служебният министър

...
Трима министри ще представят екипите и приоритетите си днес.Служебният министър
Коментари Харесай

Трима министри представят екипите си

Трима министри ще показват екипите и целите си през днешния ден.

Служебният министър на земеделието Христо Бозуков ще разгласи заместниците си и ще уточни какво ще е най-важно в ръководството на агроведомството за идващите два месеца.

Земеделието у нас се ръководи от едно от най-големите министерства, като бюджет и като брой заети в администрацията. През последния мандат в агроведомството Десислава Танева от ГЕРБ имаше четирима заместници, като за към година те даже бяха петима, само че по гледище на самата министърка министър председателят в профил от поста му заместник-министъра, представляващ ползите на дребните земеделци.

По непотвърдена информация в този момент служебният министър ще работи с трима заместници, единият от които Атанас Добрев остава на поста си от предходния мандат. Той е отраслов за горите и през вчерашния ден показа публично новоназначения шеф на Агенцията по горите - Александър Дунчев, заяви БНР.

В ръководството на горите е първата сериозна кадрова промяна, подхваната от Бозуков. Дали ще има и други смени и какви са целите и упоритостите на Христо Бозуков ще стане ясно през днешния ден.

Своите цели и екипи ще показват още служебните министри на околната среда и водите Асен Личев и на превоза и известията Георги Тодоров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР