Трима бяха ранени, единият от тях е починал, след поредица

...
Трима бяха ранени, единият от тях е починал, след поредица
Коментари Харесай

Луд кла хора насред Бирмингам, един е починал

Трима бяха ранени, единият от тях е умрял, след поредност от набези с нож във втория по величина английски град Бирмингам. От брифинг на полицията стана ясно, че следствието продължава, само че не бяха обявени детайлности за потърпевшите или за претекстовете за случаите.

От полицията оповестиха, че са били извикани малко след среднощ след сигнал за нахлуване с нож. По-късно са били получени сигнали и за други сходни произшествия в центъра на Бирмингам. Районът на случаите, където се намира по този начин нареченото „ Гей селце “ (Gayvillage), е прочут по принцип с бурния си нощен живот.

Свидетелка на първия случай съобщи за Би Би Си, че след привършване на промяната ѝ в бар е седяла с другари на напитка, когато е избухнал ръкопашен пердах. От близките заведения са излезли хора. Няма сведения за броя на ранените, тяхното положение, нито за претекстовете.

По този мотив кметът на Западен Мидландс Анди Стрийт съобщи: " Вярно е, че е имало серия произшествия в региона на „ Хърст стрийт “, в центъра. Изглежда те са свързани, само че претекстовете още не са ясни. Полицейската интервенция продължава. В момента регионът е спокоен. Нашият съвет е хората да се върнат към естествената си активност, само че да бъдат бдителни ".

Полицията води следствие и по-късно се чака публично изказване за случая.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР