Трима българи бяха осъдени да платят глоба от по 525

...
Трима българи бяха осъдени да платят глоба от по 525
Коментари Харесай

Станахме за резил! Наши тарикати крали бъчви с олио на Острова

Трима българи бяха наказани да платят санкция от по 525 английски лири, след след като са се признали за отговорни за опит за кражба за на огромно количество олио за готвене от супермаркет във Англия. Престъплението е осъществено през октомври предходната година в град Норич в Източна Англия

Българската тайфа, която тръгнала от Северен Лондон, пропътувала над 100 благи, с цел да се опита да открадне бъчви с готварско олио измежду бял ден. Тя е била спряна от смели служащи в супермаркета. В опита си да ги спрат, те ги заключили в двора за доставки, съобщава DailyMail.
-->
Борис Огнянов (37 г.), Ян Георгиев (43 г.) и Николай Йорданов (44 г.) направили опита за кражба на фона на фрапантния скок при цените на олиото, който го трансформира в търсена стока на черния пазар. Според полицията то се рециклира, с цел да се употребява за произвеждане на биогориво.

На тримата българи били платени по 180 паунда, с цел да откраднат съдовете с олио, предопределени за компания за преработване.

Оказва се, че годишно загубите за хазната от кражба на олио за готвене доближават приблизително 25 милиона паунда поради " изгубени мита ", оповестява BBC, представена от dir.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР