Трилърът Хранилка“, с който младият писател Иван Комита дебютира в

...
Трилърът Хранилка“, с който младият писател Иван Комита дебютира в
Коментари Харесай

Певици и актриси станаха фенки на БГ трилър

Трилърът „ Хранилка “, с който младият публицист Иван Комита дебютира в жанра, към този момент е обичана книга на актриси, певици, топ моделки и дами от медиите. Веси Бонева, Деси Бакърджиева, Илияна Лазарова, Маги Джанаварова, Ромина Андонова, Велина Узунова и други ценителки вземат участие в литературната акция „ Модерно е да се чете “, с която започва акцията „ Разделяй и владей “. В нея Иван Комита подарява екземпляри от своята „ Хранилка “, като във всеки от тях има комплект с неповторим разделител – особено направена ламинирана банкнота от 1 $. Авторът радва почитателите в обществените мрежи още с подпис и персонално обръщение, а всичко се случва в профилите на „ Модерно е да се чете “  във Facebook и Инстаграм. Романът „ Хранилка “ доби необятна известност, а в този момент от „ Книгомания “ към този момент приготвят втори тираж.

Инициативата „ Модерно е да се чете “, чийто основател е самият Иван Комита, e в поддръжка на българските писатели и издателства. Екипът раздаде десетки книги на своите почитатели, като в същото време провежда и лайфове в Инстаграм с водещ Ива Атанасова. В живите излъчвания се включиха създателите Силвия Крумова, Яница Радева, Светлозар Желев, Гергана Лаптева, Татяна Гишина, Рене Карабаш, Десислава Авджиева, Иван Комита, Камелия Кучер, Мира Добрева, Мартин Колев и Христо Мутафчиев.

„ Няма нищо по-вълнуващо да си отбележиш страницата с същинска банкнота, до момента в който четеш разказ, чийто сюжет е директно привързан с парите. А за какво използвах цитата на Гай Юлий Цезар ли? Защото четящият човек е всесилен. Първо се научва да владее себе си – личния си разум и слово, а по-късно би могъл да завладее и света, несъмнено, в случай че след прочита на „ Хранилка “ не се е отказал от властта “, споделя Иван Комита за акцията с провокативно име „ Разделяй и владей “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР