Трикратният олимпийски шампион е в тежко състояние, след като черният

...
Трикратният олимпийски шампион е в тежко състояние, след като черният
Коментари Харесай

Ердоган с послание към нацията за Наим Сюлейманоглу

Трикратният олимпийски първенец е в тежко положение, откакто черният му дроб отхвърли да действа и даже бе подложен в медикаментозна кома за близо 48 часа. Сюлейманоглу се нуждае от незабавна трансплантация на черен дроб, с цел да оцелее.

На гала по дипломиране на випуск в полицейската академия в Истанбул, президентът Реджеп Ердоган сподели:

"Бих желал да ви припомня и да предам обръщение за Наим Сюлейманоглу към целия свят и нашата страна . Както знаете, той е в интензивно поделение заради доста тежка цироза и чернодробна непълнота. Само трансплантация може да му даде вяра. Особено ясно желая да оповестя това на национална основа. Вашите стремежи и фантазии би трябвало да са здраво свързани с вашето минало. Не имам вяра, че тези, които се интересуват от спорт, изчезват. Наим Сюлейманоглу печелеше победи за страната. Моля Аллах да се смили над Наим и да го изцели ! "

Според информация на същото издание, Ердоган е натоварил своя персонален доктор - лекар Серкан Толологлу, да следи за положението на Сюлейманоглу. Президентът на Турция даже няколко пъти персонално е звънял в болничното заведение, с цел да се осведомява за легендата в щангите. Сюлейманоглу бе трансфериран в частна болница в Истанбул, където чака да бъде готова и осъществена чернодробната трансплантация.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР