Tribune.bg разговаря с народния представител от ИТН Станислав Балабанов по

...
Tribune.bg разговаря с народния представител от ИТН Станислав Балабанов по
Коментари Харесай

Човек на Слави: Киро и Асен са аматьори. Бензинът ще скочи на 4лв., сметките за ток – тройно

Tribune.bg беседва с народния представител от Има Такъв Народ Станислав Балабанов по настоящи въпроси. Част от тях са изгонените съветски свeщeници и за цените на горивата след отпадането на дерогацията на „ Лукойл ”
Изгонихме съветски свещеници, като ги обвинихме, че са шпиони?
Не е добре, когато намесваме църквата в тези каузи. Затварянето на храма вреди на вярващите миряни.
Кесаровото кесарю, божието на Господ?
Службите би трябвало да потвърдят има ли шпионски дейности и да излязат с безапелационна информация правилни ли са тези спекулации, свързани с съответните чиновници. Като следя държанието на Кирил Петков през последните години, дори когато бяхме в коалиция с Политическа партия и той изгони тези 70 съветски сътрудници от съветското посолство, не видяхме доказателства. Всъщност той изгони учители, градинари и така нататък, само че не и съветски сътрудници. Тогава, с цел да се хареса на избрани кръгове, го направи. Те са аджамии, те са дилетанти. Посягайки по този метод на службите и на българската национална сигурност, ще навредят на себе си. Аз нямам доверие на тях, имам вяра на българските служби.
Те ще ни бръкнат и в джоба с цените на горивата, откакто отпадне на второ четене дерогацията за съветския нефт?
Те всекидневно ни бъркат в джоба, не са спрели да го вършат. По мои прогнози бензинът към края на годината ще стане към 4лв. за литър. Такива са трендовете, за жалост. Излезнем ли на свободния пазар като консуматори на ток, сметките ни ще скочат тройно или четворно. Един месец след приемането си бюджетът е на недостиг и страната се задъхва. Асен Василев, Кирил Петков – това са дилетанти и би трябвало да си вървят.
Те си поставят медиатори и при петрола, както направиха с природния газ?
Те си поставят медиатори, тъй като към момента имат тази опция. Българският народ ще реши докога ще им дава опция да си сменят службите, да си поставят медиатори, да вадят компрометирани претенденти за кметове и да ни лъжат, тъй като те това направиха. След политическите актове тук в Народното събрание те направиха нещо доста грозно – те излъгаха всички българи.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР