Три зодии са надарени със силна интуиция и завидна предвидливост.

...
Три зодии са надарени със силна интуиция и завидна предвидливост.
Коментари Харесай

3-те зодии, които имат пророчески способности

Три зодии са надарени със мощна вътрешен глас и забележителна далновидност. Те съумяват да създадат нещо, което другите не могат - да надникнат в бъдещето, написа flagman.bg. Ето кои са тези зодии.
Козирог
Представителите на този знак имат една от най-мощните способности на прозорливостта. Всичко това те дължат на своята добре развита вътрешен глас, която им разрешава безусловно да предусещат неприятностите и да " виждат " какво мислят хората за тях. Козирозите са привикнали да се доверяват на шестото си възприятие. Благодарение на него те заобикалят множеството проблеми в живота си и минават с лекост през сложните интервали.
Водолей
Далновидността на тази зодия не е лесна за пояснение. Понякога житейският опит оказва помощ на Водолея да види бъдещето, различен път - необяснимото предусещане. А от време на време те дължат прозорливостта си на чиста случайност. Самите Водолеи усещат тънката си връзка с Вселената и постоянно се вслушват във вътрешния си глас.

Риби
Интуицията на този зодиакален знак е комплицирана тематика. Шестото възприятие може да се смята за най-силната линия в характера на Рибите даже и по-силна от хладнокръвието им. Те са способни да " прочетат " с лекост желанията на близките. За Рибите не е мъчно да преценяват обстановката. Благодарение на интуицията си те постоянно се оказват няколко крачки пред другите. Но интуицията им остава на назад във времето, когато се намесят техните усеща. Влюбените Риби освен изключват дарбата на прозорливостта си, само че и съвсем цялата си мозъчна активност. Когато любовта се появи на хоризонта, те имат очи единствено за нея.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР