Три зодии летят в облаците днес. Жегата не им се

...
Три зодии летят в облаците днес. Жегата не им се
Коментари Харесай

Три зодии летят в облаците, една получава пари от небето

Три зодии летят в облаците през днешния ден. Жегата не им се отразява добре и те са разсеяни и отдадени на фантазии. Стегнете се. Може да е лято, само че отговорностите би трябвало да се правят качествено, с цел да нямате проблеми.

В същото време една зодия получава неочакват подарък – пари. Какво още вещаят звездите за през днешния ден – вижте дневния хороскоп, показан от „ Факти.бг ”.

ОВЕН - Макар и вторник, само че летен, нещата ще имат известна лежерност. Все отново е добре да сте проведени и съответни още от сутринта, с цел да си улесните живота. Следобед се пробвайте да чуете и другите, с изключение на себе си.

ТЕЛЕЦ - Днес ще сте малко носталгично настроени и поради това може да пропуснете много забавни благоприятни условия. Вземете се в ръце и не се чудете, а просто приемете подаръците на ориста.

БЛИЗНАЦИ - При вас всичко тече като по ноти, единствено внимавайте да не свирите подправено. Спазвайте тактовете и всичко ще ви е наред. Днес може да ви изненадат с добра вест, че ще получите парички.

РАК - Мисълта, че ще можете да разпуснете два дни ще ви дава сили да понесете всичко, даже и некоректното отношение на сътрудниците. Не позволявайте жегата да ви размекне, елементарно могат да ви завлечен някои дреболии, тъй че пазете си портфейла.

ЛЪВ - Денят е прекрасен, изключително втората му половина, може би, тъй като единствено няколко часа ви разделят от почивката. Въпреки отпускарските мисли гледайте да си свършите съзнателно работата, а не да подвеждате близките.

ДЕВА - Днес ще можете да постигнете доста с всяко нещо, с което се заловите, в случай че се опитате да преследвате задачите си с умерено движение. С почтеност се отнасяйте към тези, които са лоялни към вас. Отзивчиви останете към по-слабите от вас, тъй като не знаете на вас какво ви следва в бъдеще време.

ВЕЗНИ - Нищо чудно през днешния ден да се опитат да ви уловят за “канарчета ”. Не бъдете наивно доверчиви. Отделете си повече време за приятелите и обичания човек.

СКОРПИОН - До обяд ще имате много съществени отговорности, към които би трябвало да се отнесете по отговарящ метод. Следобед ще можете да си отдъхнете и да помислите за някое приятелско събиране.

СТРЕЛЕЦ - Днес може да останете неприятно сюрпризирани от развоя на събитията. Точно към края на деня шефовете ви ще се сетят, че има доста незабавни неща за извършване. Ще би трябвало да отбраните престижа си.

КОЗИРОГ - Деловите ви дейности надали ще се увенчаят с голям триумф, само че по тази причина пък опциите ви за развлечения непрестанно ще се усилват. Ако желаете да докажете величието си, организирайте една незабравима вечер за обичания си човек.

ВОДОЛЕЙ - До обяд по-добре си спестете хапливите приказки, тъй като следобяд може и да съжалявате за това. Гледайте да не проявявате щедростта си с непознати средства.

РИБИ - Днес имате опция да постигнете невероятни триумфи. Ще се почувствате въодушевени и въодушевени от хората, с които работите. Яхнете това въодушевление до момента в който е време, не пропускайте вълната.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР