Три варианта за наследник Нено Димов в екоминистерството обсъжда управляващата

...
Три варианта за наследник Нено Димов в екоминистерството обсъжда управляващата
Коментари Харесай

Три варианта за наследник на Нено

Три разновидността за правоприемник Нено Димов в екоминистерството разисква ръководещата коалиция. Решението ще бъде взето във вторник на съдружен съвет. Предложенията по право са на Вътрешна македонска революционна организация, защото Министерство на околната среда и водите е квота на патриотите, в частност на войводите.

Първото име, което се завъртя, бе на Николай Кънчев – сегашен заместител на Нено Димов. Проблемът при него обаче бил, че въпреки и зам.-министър на екологията по обучение той е историк. В обединението считали, че това ще породи отрицателна реакция против него, тъй като сега всички чакат в стола на Димов да седне специалист, който да реши казуса с водата освен на Перник, само че и на други градове с пресъхнали кранчета на чешмите.

Вторият вид бил дясната ръка на Красимир Карачаканов Искрен Веселинов. Депутатът от Вътрешна македонска революционна организация е началник на парламентарната група на патриотите. Той е строителен инженер по специалност, има и юридическо обучение.

Борисов желае още веднъж да предложения в държавното управление екоминистъра от първия си кабинет Нона Караджова, заяви Лупа.бг. Караджова бе водеща договарянията по главата за околна среда при присъединението на България към Европейски Съюз. В последните седмици тя следи изкъсо обстановката с водната рецесия в Перник и не стопира да дава експертни мнения и прогнози за развоя й. Тя неколкократно повтори, че моделът на ръководство на водния бранш у нас е тотално сгрешен и че новият закон за ВиК бранша, който към този момент се готви, би трябвало наложително да съдържа текстове за предварителна защита на сходни рецесии като тази в Перник.

Ако ГЕРБ упорства за влизане на Нона Караджова в кабинета обаче ще се наложи смяна на квотното систематизиране на министерствата, тъй като надали Вътрешна македонска революционна организация ще одобри Караджова за собствен представител. На „ Дондуков ” 1 обмисляли да предложат на Вътрешна македонска революционна организация Веселинов да поеме районното министерство на мястото на Петя Аврамова, чиято оставка Перник желае от началото на рецесията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР