Три търговски центъра в Пловдив, които от дълго време не

...
Три търговски центъра в Пловдив, които от дълго време не
Коментари Харесай

Ами сега?Три търговски центъра отварят в Пловдив

Три търговски центъра в Пловдив, които отдавна не работят поради противоепидемичните ограничения, въведени от Здравното министерство, имат късмет да отворят порти за клиенти в околните 3-4 дни, научи „ Марица “. Ако това стане факт, още преди 31 януари в тях ще проработят магазините, само че единствено тези, ситуирани на първия етаж.

Това се случва след подадени претенции в Областната администрация в Пловдив от шефовете на магазините, ситуирани във комерсиалните центрове  „ Форум “, „ Гранд “  и „ Хали “, с експлицитното гледище да стартират работа и с причини, че в редица други регионални градове, сходни на тях обекти работят и не са преустановявали работа.

В тази връзка юристите на региона изготвиха мнение, което е с целесъобразен темперамент. Няма обаче издадена специфична заповед за това.

Според шефа на „ Правна дирекция “ тези обекти съставляват цялост от изключенията за действие на търговски обекти, визирани в заповедта на министъра на опазването на здравето.

Същевременно действието  им няма да наруши императивните забрани за спазването на краткотрайните противоепидемични ограничения, въведени на територията на страната до 31 януари 2021 година, а в  същото време ще подсигурява равнопоставеност сред комерсиалните обекти.

Според шефовете на трите обекта, подали настояването, по същия метод сега работят магазините и в комерсиалната верига Кауфланд, където отвън хранителния магазин действат обекти и за промишлени артикули, а на основната улица работят H&M  и търговски комплекс   " Екселсиор ".

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР