Три служби работят по разследването, каза за БНР главният секретар

...
Три служби работят по разследването, каза за БНР главният секретар
Коментари Харесай

Три служби разследват голямата престъпна група

Три служби работят по следствието, сподели за БНР основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.

Едното досъдебно произвеждане е в ГДБОП, второто следствие се води в Столична дирекция на вътрешните работи и Софийска градска прокуратура. На финала се присъединила и Агенция "Митници ", защото част от незаконната група е попаднала в тяхно следствие, изясни Младенов.

Престъпната група е имала разнородна противозаконна активност, сподели основният секретар без да разкрие кои са осмината арестувани при спецакцията.

Маринов също даде обещание повече информация в идващите дни, само че след привършване на следствието.

По-рано през днешния ден министър председателят Бойко Борисов съобщи пред bTV, че е разрушена „ сериозна група”, като Министерство на вътрешните работи и прокуратурата дооформят документите по следствието и на следващия ден ще бъде разгласен резултатът.

Заловените се занимавали „ с всичкото, което може да ви мине през акъла, съществени хора”, посочи министър председателят.

Мащабната полицейска интервенция в събота и в неделя не е обвързвана с отвличането на Адриан Златков, разсея появилите се подозренията основният прокурор Сотир Цацаров.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР