Три са причините Ивелин Попов да се откаже от националния

...
Три са причините Ивелин Попов да се откаже от националния
Коментари Харесай

Ивелин Попов: Три са причините да напусна

Три са аргументите Ивелин Попов да се откаже от националния тим по футбол. Той разкри проектите си да спре да играе за България преди последната евроквалификация с Чехия през ноември и приключва кариерата си с 90 мача за родината. 

Бившият капитан разгласи в изявление за " Канал 3 ", че мъчно може да промени решението си да се върне най-малко за баражите за Евро 2020. Той въпреки всичко си остави малка врата, като прикани да се изчака срещата му със селекционера Георги Дерменджиев в околните дни.

" Негативизмът е първата причина. Втората е, че за някои футболисти националният тим не е приоритет. Третата е обвързвана с досегашния шеф Йордан Лечков и неговите рецензии към тима. Трудно бих се върнал, само че дано изчакаме да се срещна със селекционера ", съобщи Попето.

Националите имат късмет да се класират за Европейското състезание през идното лято, в случай че победят Унгария, а след това Исландия или Румъния в София на баражите през март. Мнозина навиват Попов да се върне най-малко за тези дуели, като измежду тях е и Дерменджиев. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР