Три пожара са гасили огнеборците във Видинско, съобщиха от областната

...
Три пожара са гасили огнеборците във Видинско, съобщиха от областната
Коментари Харесай

Три пожара вдигнаха на крак огнеборците във Видинско

Три пожара са гасили огнеборците във Видинско, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в крайдунавския град.
В събота, след получен сигнал в 7.33 часа, два екипа са гасили пожар в постройка, в частен парцел в Новоселци. От огледа е открито, че повода за случая е късо съединяване. Огънят унищожил 12 кв м покривна структура, домашно имущество, мебели, бяла и черна техника. Благодарение на бързата реакция на пожарникарите постройката била избавена.
Същия ден, след получен сигнал в 18.36 часа, екип на Районна работа "Пожарна сигурност и отбрана на популацията " във Видин гасил запалени боклуци в железен резервоар за боклук на кръстовището на улиците „ Рибарска “ и “Дунавска “ в регионалния град. При пожара няма нанесени материални вреди.
Тази заран в 5.19 часа на тел.112 постъпил сигнал за пожар в къща в село Ивановци. Огънят унищожил 50 кв м покривна структура, електрически проводници и домашно имущество. На мястото пристигнали два екипа на пожарната, които потушили пламъците и избавили околните три здания.
Причината за възникването на огъня е късо съединяване.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР