Три първи места и по едно на втора и трета

...
Три първи места и по едно на втора и трета
Коментари Харесай

Комуникационните кампании на А1 спечелиха 6 отличия на PR Приз 2022

Три първи места и по едно на втора и трета позиция, както и специфичен приз от Комисията по професионална нравственос получиха плановете на А1
Корпоративните връзки на А1 получиха справедливо самопризнание на състезанието, проведен от Българското сдружение за връзки с обществеността (БДВО) - PR Приз 2022. Съревнованието сред 78 плана в общо 14 конкурсни категории се организира под мотото „ Силата на думите – думите на силата “. За поредна година А1 бе измежду участниците, спечелили максимален брой награди, измежду които три първи места в категориите „ Корпоративна информационна акция “, „ Инфлуенсър маркетинг “ и „ Кризисни връзки “.

Първо място в основната категория „ Корпоративна информационна акция “ А1 завоюва с незабавните и добре координирани дейности за обезпечаване на безвъзмездни интернационалните диалози и роуминг с Украйна за клиентите на А1 единствено ден след старта на войната. Кампанията за анонсирането на самодейността беше извършена под мотото „ Най-важните диалози би трябвало да бъдат безвъзмездни “.

Престижната първа премия в категория „ Инфлуенсър маркетинг “ беше присъдена от авторитетното жури на самодейността „ Интернет за всички “ с обичания инфлуенсър на децата Слави the Clashers, отдадена на повишение на знанията на децата и подрастващите за това по какъв начин работят технологиите.

Екипът на А1 заслужи първото място и в категория „ Кризисни връзки “ за попречване на ескалацията на несправедливите обвинявания от страна на ТВ Алфа и Политическа партия „ Атака “ със средствата на корпоративните връзки. За тази акция Комисията по професионална нравственос към БДВО присъди и специфична премия.

Второ място в категория „ Работодателска марка “ беше присъдено и на дълготрайната акция „ MakeIThappen “ за одобряване позицията на А1 като желан IT шеф. Трета премия получи корпоративната обществено виновна самодейност „ Дигитално учебно заведение на България “, която беше ориентирана да предизвиква от ден на ден учебни заведения да употребяват силата на технологиите по новаторски метод за възстановяване на просветителния развой.

Представените планове бяха оценени от без значение жури от специалисти в областта на връзките с обществеността, медиите и маркетинговите връзки и бяха презентирани онлайн пред представители на журито и информационната общественост. Българското сдружение за връзки с обществеността е най-старата професионална организация на експертите в сферата и организира състезанието ПР Приз от над две десетилетия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР